Tip voor meer creatieve inspiratie

By Rosa Hoynck – van Papendrecht

Business retreat Valencia merkstrategie
Switchen van locatie helpt me om nieuwe inzichten op te doen en van perspectief te wisselen. Dit hoeft niet altijd in een ander land of heel ver weg te zijn. Het kan ook al voldoende zijn om een middagje te werken in een ander koffietentje of bij een vriend thuis. Of om juist even een ochtend, middag of dag juist niet ergens te werken, maar een nieuwe buurt of park gaat verkennen.

Een andere omgeving geeft nieuwe indrukken. Het prikkelt de creativiteit en geeft een nieuwe invalshoek voor lopende projecten of privé situaties. Ik voel me dan altijd weer eventjes de ontdekkingsreiziger die in alle vrijheid haar nieuwsgierigheid de vrije loop kan laten. Het kan wonderen verrichten voor vastgelopen ideeën en gedachtes.

Iedere dag een vaste plek werk voor mij dus absoluut niet. Per dag stem ik weer af waar ik behoefte aan heb en kan het zomaar zijn dat ik toch besluit een hele dag thuis te werken, terwijl ik eigenlijk naar kantoor zou gaan. Of dat ik zo’n behoefte heb om erop uit te gaan dat ik eerst een lange wandeling ga maken. Sinds ik mezelf hierin ook meer “vrij laat”, niet probeer te voldoen aan een soort vast omlijnd idee dat je iedere dag van 9 tot 5 op een kantoor moet zitten om “productief” te zijn, is er zoveel inspiratie los gekomen. Niet alleen in projecten, maar ook voor een nieuwe manier van werken en leven, die volledig aansluit op hoe ik in het leven sta.

Maar goed, dit Spaanse sfeertje hier in Valencia helpt wel extra goed voor de inspiratie moet ik zeggen. Misschien toch maar eens een workation naar Valencia organiseren?

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
branding retreat
&Rosa merkstrateeg coaching

Wil jij jouw merk in 1 week laten groeien?

Op 25 september organiseer ik samen met experts uit het vak een branding retreat. Een week lang aan je merk werken, van strategie tot visuele identiteit en doorvertaling naar website en content! Dit alles vanuit het inspirerende, ontspannen en zonnige Valencia. Samen met een klein, select groepje ondernemers, ga jij een merk neerzetten dat past bij de visie van jouw organisatie.

You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.