Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

Werk met mij 1-op-1

Dit mentorship is speciaal voor gedreven ondernemers die van hun bedrijf een sterk merk willen maken en beter zichtbaar willen zijn. 

Kun jij support gebruiken bij het realiseren en zichtbaar maken van jouw ondernemersplannen? 

Een toegewijde sparringspartner die zorgt voor meer focus, richting én zichtbaarheid.

Meer focus, richting en helderheid

Je zou graag een volgende stap willen zetten in je business. Bijvoorbeeld een uitbreiding, nieuw business idee, meer omzet en meer klanten. Je hebt behoefte aan meer helderheid en richting, zodat jij weet hoe je daar gaat komen. Een duidelijk en concreet plan met heldere stip op de horizon.

Dedicated business en marketing support

Je hebt veel plannen en ambities, maar waar te beginnen?  Je wilt graag met iemand sparren om de volgende stappen te zetten, maar niet alleen maar gecoacht worden. Je wilt dat iemand proactief met je meedenkt en meekijkt zodat jij (en je team) vooruit kan. 

Zichtbaar worden als merk

Je wilt als bedrijf laten zien waar je voor staat en wat je levert. Je wilt je trots voelen, je wilt de juiste klanten aantrekken en je wilt een impact maken. Kortom je wilt echt zichtbaar worden als merk.  Ik help jou (en je team!) in dit mentorship om een sterk merk te worden.

Even voorstellen

Ik ben Rosa en ik heb ruim 12 jaar marketing en strategie ervaring. Zo heb ik o.a. bij RTL, &C Media en in de reclame industrie gewerkt. Vanuit &Rosa werk ik nu ruim 5 jaar als merk strateeg en heb ik al diverse (her)positionering trajecten geleid en daarnaast ondernemers mogen helpen met hun business- en marketing plannen. In mijn werkwijze neem ik een dosis enthousiasme, creativiteit, strategische blik en hands-on mindset mee om jou en jouw business vooruit te helpen. 

Wat kun je verwachten

In dit mentorship gaan we samen gericht 90 dagen lang aan de slag met de groei van jou/ jouw bedrijf.

We definiëren wat voor groei jij wilt realiseren en werken vervolgens gericht naar dit doel toe. Dit doen we via Strategie Sprints, waardoor we snel tot de kern komen en prioriteiten kunnen stellen. 

Ik ben naast strateeg ook jouw 1-op-1 sparringspartner. Ik denk proactief met je mee, lees met je mee en ben beschikbaar voor vragen.

Na ruim 12 jaar marketing en strategie ervaring help ik jou graag bij het creëren van meer helderheid, focus, richting én zichtbaarheid. 

Ik ben een dedicated strategische sparringspartner, die meekijkt, meeleest en meedenkt, zodat jij de volgende groeistap kan maken.  

Wat zit er in dit 1:1 mentorship?

  • 1 Strategie Sprint van een dag waarin je business of marketing roadmap (ligt aan de vraagstelling) en bijbehorende acties helder worden
  • 1x per maand een mentor (zoom) sprints á +/-1,5 uur om te kijken waar je staat, bijschaven aan plannen en hands-on coaching/ accountability voor jou
  • 24/7 support voor vragen via de mail Stuur me teksten, uitwerking van ideeën, bespreek samenwerkingen , etc. en ik kijk en denk met je mee;
  • Strategie (of marketing) dashboard met strategische roadmap in Trello of Notion
  • Goal Sprint – Afsluitende doelen sprint zodat je ook na het mentorship je doelen helder voor ogen hebt;
  • Onbeperkt toegang tot mijn online cursus | jouw kernwaarden in 4 stappen (gelijk toegang!)

Wanneer: 
De sessies vinden 1x per maand plaats. Zodat je tussendoor ruimte hebt om aan de slag te gaan.

Je hebt in totaal 5 sessies: de strategie sprint, de 3x check in sessies en de afsluitende goal sprint.

Je kunt me tussendoor mailen met vragen of dingen tegen me aanhouden. Jij of je team kunnen na aanschaf al gelijk met de online cursus starten.

De duur van het mentorship is 90 dagen lang. 

De investering voor dit mentorship is eenmalig €2500,- (ex btw).

Zullen we een kennismaking plannen om te kijken of wij een match zijn? 

Hoe werkt het mentorship?

We starten met een Strategie Sprint™️, waarin je binnen één dag jouw business plannen en visie weer helder voor ogen hebt. Daaruit komt ook een roadmap voor het komende jaar met top 10 prioriteiten. Ik richt een dashboard in Notion of Trello voor je in om alle prioriteiten, ideeën en projecten in bij te houden. 

Ook gaan we aan de slag met een heldere content kalender, die het voor jou makkelijker én leuk maakt om daadwerkelijk zichtbaar te zijn. 

Vervolgens komen we 1x per maand samen en werken we gericht aan de acties die jouw bedrijf laten groeien als merk. We eindigen met een Goal Sprint, zodat jij weet hoe je concreet verder gaat na het traject.

Zullen we een kennismaking inplannen om te kijken of wij een match zijn samen?

"Een business die geleid wordt vanuit een helder en stevig fundament zorgt voor meer plezier, verbinding en groei"

1. Getting things done

We werken 1-op-1 samen in de tweewekelijkse mentor sprints. We schaven bij aan plannen, bekijken teksten, campagnes en de opzet van websites, etc. Je zet met mij niet alleen je doelen op scherp, maar weet ook weer wat de richting is waar je heen gaat met je bedrijf en welke stappen je moet zetten om daar te komen. 

2. Dedicated CMO

Vaak is het lastig om naast je dagelijkse werkzaamheden als ondernemer ook tijd in te plannen voor de marketing- en communicatie plannen op lange termijn. Je weet niet waar je moet beginnen om de plannen verder uit te denken. Samen met mij als jouw/ jullie dedicated Chief Marketing Officer, gaan we gericht aan de slag. 

3. Stevig fundament

Er zijn tientallen boeken, business modellen en manieren opgeschreven om een succesvolle business te leiden. Echter uiteindelijk is het belangrijk dat jij een business creëert die past bij waar jij voor staat als ondernemer. Een business die geleid wordt vanuit een heldere en een krachtige essentie en duidelijke belofte zorgt voor meer plezier, verbinding en groei. 

Plan discovery call

Je kan ook gelijk al een (gratis) kennismaking inplannen in mijn agenda hieronder. Dan kijken we of wij een match zijn samen. 

Let's do this!

Ben je er klaar voor om in 2024 gericht aan de slag te gaan met de groei van je bedrijf ? Om helder te hebben waar je heen gaat én om samen met mij gericht actie te gaan ondernemen?

Wanneer je hieronder op ‘hier ben ik bij!’ klikt kun je mij mailen en plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken of wij een match zijn samen. 

Waarom &Rosa?

Naast ruim 12 jaar marketing en strategie ervaring bij o.a. RTL en &C Media heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen diverse MKB+ bedrijven en start-ups om de merkstrategie aan te scherpen en de vervolgstappen uit te werken. Ik heb ondernemers gecoacht, ben zelf gecoacht en heb diverse programma’s gevolgd hoe je je bedrijf kan laten groeien en beter zichtbaar wordt. Inmiddels weet ik dat een combinatie van strategie, mindset en actie de basis is voor succes. Je kan nog zo’n sterke business en marketing strategie hebben uitgedacht, zonder gerichte actie gebeurt er niks. En dus combineer ik in dit mentorship best of both worlds: werken aan een  heldere strategie voor je business én heel concreet maken wat ervoor nodig is om daar te komen. 

Ik ben in loondienst, past dit mentorship ook bij mij?

Ja! Je hoeft niet een eigen bedrijf te hebben voor dit mentorship. Als jij een marketeer, creatief of project manager in loondienst bent en jij kan wel wat extra hulp gebruiken dan past dit mentorship zeker ook bij jou. Laten we samen met jouw manager/director kijken hoe we dit kunnen vormgeven met elkaar. 

Wanneer kan ik een sessie inplannen?

De sessies plannen we samen in en vinden 1x per maand plaats. Nadat we samen een match zijn plannen we eerst een Strategie Sprint van 1 dag om helder te krijgen waar je nu staat en welke richting je op wilt gaan. Het is fijn om dit nog eens met een ondernemende marketeer overzichtelijk helder te krijgen. Je krijgt in die sessie een concrete roadmap met top 10 prioriteiten mee wat de basis vormt voor de rest van het mentorship. 

Wat zijn de kosten?

Het 90 dagen mentorship is vanaf €2500 (excl btw). 

Ik heb een andere vraag

Stuur me een mail met je vraag naar rosa@enrosa.nl en dan help ik je graag verder.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.