Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

“En” is een indicatie voor meer in de toekomst. Het faciliteert verbinding. Het verbindt concepten, mensen en ideeën, zodat zij samen meer worden. Een teken van groei.

Dat is precies wat ik doe voor- en met gedreven organisaties en ondernemers. Samen maken we goede ideeën daadwerkelijk zichtbaar zodat er betekenisvolle verbindingen kunnen ontstaan.

Rosa Hoynck van Papendrecht

Klanten, consumenten, content makers, designers, coaches, fotografen, artiesten, illustrators…&Rosa. Samen laten we impactvolle merken groeien

Ik werk vanuit twee locaties:
Valencia & Amsterdam

Strategie sessie in Spanje iets voor jou?

Mijn missie

Ik versterk gedreven organisaties en ondernemers met een goed idee om impact volle merken te worden. Samen ontdekken we hun ware potentieel, creëren we een heldere blauwdruk en verbinden we met alle doelgroepen. Zodat goede ideeën die onze wereld een beetje leuker, mooier of beter maken, daadwerkelijk kunnen groeien.

Experience

Ik heb mijn ervaring opgedaan in de event-, reclame- en mediabranche. Bij o.a. FEL, RTL en &C, waar ik diverse (marketing) campagnes heb geleid. Daarnaast ben ik gecertificeerd coach via de Upstarter Amsterdam. Ik combineer mijn nieuwsgierigheid, creativiteit en strategic skills om de ware potentie achter een idee of persoon naar boven te halen. Ik duik erin en graaf diep, om vervolgens met een flinke dosis enthousiasme en onderbouwde analyse tot de kern te kunnen komen.

About &Rosa perfect partners

Perfect partners

Ik werk met een breed netwerk aan creatieven, designers, sprekers, coaches, website developers, online marketeers en strategen samen. Voor ieder project is een andere match nodig. Samen sta je niet alleen sterker, maar is het ook gewoon een stukje leuker. Ik werk o.a. met de tools van 23plusone, als licensed practicioner emotive branding, en The Brandling.

Clear values guide you and your team, they function as an inner compass. My own values are connectivity, growth and curiosity.

Connectivity

Een sterk merk ontstaat nooit alleen. En wanneer je dit leest, heb je inmiddels wel door dat verbinding een belangrijke waarde voor mij is;)

Growth

Vooruitgang en groei vind ik belangrijke waarden, wat niet betekent dat je niet kan stilstaan. Het betekent reflecteren, leren, je verantwoordelijkheid nemen en doorgaan. Dat is ware groei.

Curiosity

Ik word al van jongs af aan gedreven door nieuwsgierigheid en heb van vragen stellen mijn beroep weten te maken. Nieuwsgierig naar wat jou drijft.

Let's meet

Heb je hulp nodig bij het bepalen van jullie merk strategie of wil je brainstormen om jullie bedrijf een boost te geven? Vul hieronder je gegevens in en ik neem zsm contact met je op.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.