&Rosa give a call merkstrategie

Mail mij

Heb je een vraag over een nieuw project, het coaching traject of wil je kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Mail me dan vooral even en dan maken we samen een afspraak.

&Rosa have a sip strategic branding

Koffie date

Ik heb op vaste momenten in de maand ruimte ingepland voor koffie dates. Zo kunnen we kennismaken en kan ik al gelijk even met je meedenken. Vrijblijvend, gratis en gezellig.

&Rosa get in action brand strategy

Get in action

Heb je een concreet strategie vraagstuk en wil je hier gericht met mij een afspraak voor inplannen? Laat je gegevens en wat info voor mij achter en dan neem ik zsm contact met je op om een afspraak in te plannen.

branding retreat
&Rosa merkstrateeg coaching

Wil jij jouw merk in 1 week laten groeien?

Op 25 september organiseer ik samen met experts uit het vak een branding retreat. Een week lang aan je merk werken, van strategie tot visuele identiteit en doorvertaling naar website en content! Dit alles vanuit het inspirerende, ontspannen en zonnige Valencia. Samen met een klein, select groepje ondernemers, ga jij een merk neerzetten dat past bij de visie van jouw organisatie.

You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.