Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

Online workshop: strategische doelen 2022

Wil jij 2022 gelijk goed beginnen, met meer helderheid, richting en focus? In deze workshop ga je samen met andere gedreven ondernemers terugblikken op afgelopen jaar en vooruitblikken op komend jaar. 

Waar ga jij de focus op leggen aankomend jaar, zodat jouw plannen ook werkelijkheid worden? 

&Rosa Let's meet about

Zit je vol met ideeën en kan je niet wachten om deze ook daadwerkelijk te realiseren, maar loop je vast in de actie? Kun jij wel wat inspiratie, enthousiasme en motivatie gebruiken om zowel jouw persoonlijke- als business doelen helder te formuleren, inclusief plan van aanpak?

1. Wil jij meer focus?

Alvast helder hebben wat voor jou belangrijk is aankomend jaar, geeft focus. Het maakt duidelijk welke projecten, maar ook (persoonlijke) activiteiten prioriteit mogen krijgen dit jaar. Het kan zijn dat je juist meer rust en ontspanning zoek, óf daadkracht om een droom project te realiseren en die next step in jouw business te maken. 

 

 

 

 

2. Weet je niet waar je moet beginnen?

Het ondernemerslevel kan best alleen voelen, ook al werk je met een team. In je eentje doelen formuleren kan best lastig zijn en soms ook demotiverend. Niemand zit er eigenlijk echt op te wachten, dus schuif je dit naar achteren, of heb je geen idee waar je eigenlijk überhaupt moet beginnen. 

Samen met mede gedreven ondernemers ga je in deze workshop in gesprek en aan de slag om doelstellingen te formuleren. De verhalen en ervaringen van anderen motiveren en spiegelen jou om ook jouw plannen next level te brengen. 

 

3. Hoe ga jij richting geven aan wat jij belangrijk vindt?

Strategische doelen stellen klinkt hard, maar de insteek van deze workshop is juist een combinatie van zachte én harde doelstellingen. Sta stil bij wat jij echt belangrijk vindt, door te reflecteren op afgelopen jaar en maak een plan hoe je dit aankomend jaar wilt realiseren. Ik geloof niet in jezelf te pushen met steeds hardere KPI’s, ik geloof ook niet in alleen maar op een yoga matje te gaan liggen en te wachten op een teken van het universum….Ik geloof in het combineren van jouw intuïtie, zelfkennis, persoonlijke verlangens én daadkracht.

 

 

Even voorstellen

Ik ben Rosa, woon het grootste gedeelte van het jaar in Valencia en heb ervaring opgedaan als marketeer en strateeg in de event-, reclame- en mediabranche (o.a. FEL, RTL en &C). Ik heb een gecertificeerde coaching opleiding gevolgd bij The Upstarter Amsterdam en ben altijd nieuwsgierig naar de verhalen en ideeën van anderen. Ik vind het heel leuk om samen met anderen plannen naar een hoger level te brengen.   

“Rosa is een topper! De combinatie merkstrategie en coaching is super sterk omdat Rosa je niet alleen kan helpen bij jouw persoonlijke reis, maar juist ook bij business gerelateerde vraagstukken. Haar rijke ervaring zorgt ervoor dat je snel goede stappen maakt!”

Veerle

“Ik heb Rosa ingehuurd voor een 1-op-1 sessie om te sparren over mijn eigen merkstrategie. Ik had behoefte aan een frisse blik en nieuwe inspiratie. Rosa levert kwaliteit en geeft in een sessie echt alles wat ze in huis heeft. Ze weet waar ze het over heeft, doet die extra stap, is zeer ervaren en daagt uit. En dat alles met een tomeloos enthousiasme. Enig mens om mee te werken. Ik ga met een enorme bak inspiratie en concrete handvatten de lente in.”

– Jildou Oostenbrug

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische
Jildou Oostenbrug

Echt fantastisch (en dat zeg ik niet snel:), ik heb precies die structuur die ik zocht, duidelijkheid, meer rust en focus. Coachen is een vak en dat merk je pas als je met Rosa werkt.”

Wat kun je verwachten

Aan het einde van deze workshop heb jij je strategische doelen voor 2022 helder en heb je een concreet plan gemaakt wat je wanneer gaat oppakken. Je hebt tijdens de workshop stil gestaan bij afgelopen jaar, gereflecteerd op wat goed ging en wat je eigenlijk liever anders had gezien en waarom. 

Voel je gemotiveerd en geïnspireerd door de verhalen en plannen van andere ondernemers. Door je plannen, ideeën en verlangens uit te spreken naar anderen, krijg je veel beter grip op wat jij daadwerkelijk wilt bereiken en hoe. 

Een workshop waarin harde- en zachte waarden, intuïtie en daadkracht, samenkomen. 

 

Wat krijg je in deze workshop

  • Interactieve online workshop via Zoom (2,5 uur);
  • Netwerk moment met mede ondernemers;
  • Jouw strategische doelen voor 2022 helder; 
  • Concrete vervolg stappen (incl actie template).
 
€48,- (excl btw)
 

Wanneer vind deze workshop plaats? 

Op dinsdag 21 december
17:00 – 19:30 
 

Waarom deze workshop?

Of je nu net start of al langer ondernemer bent, je hoeft niet alleen de volgende stap in je business te zetten. Door samen met andere ondernemers je plannen voor 2022 hardop uit te spreken, helder te definiëren én hier een concreet plan voor te maken, zorg je ervoor dat jij richting geeft aan wat jij belangrijk vindt. Samen gaan we terug te blikken én vooruit kijken op het nieuwe jaar. Om verlangens uit te spreken en deze ook waar te maken. Om de inspiratie te voelen en er vervolgens voor te gaan.

"The only way you can predict the future is to build it...

- Alan Kay

1. Getting things done

Door stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en je doelen af te stemmen op deze verlangens én deze daadwerkelijk uit te spreken en te formuleren mét anderen geeft heel veel houvast. Het zorgt ervoor dat jouw plannen niet alleen in jouw hoofd blijven bestaan, maar ook werkelijkheid kunnen worden. 

Natuurlijk kun je doelen bijschaven gedurende het jaar en kom je erachter dat je misschien bepaalde plannen toch net iets anders wilt aanpakken. Learning by doing is essentieel in het bouwen van je business. Maar door deze eerste planning komt in elk geval alles in beweging en ga jij ook daadwerkelijk doen.

2. Helderheid

Het geen vraag meer waar jij je aandacht op gaat focussen gedurende de week, want jij weet wat je te doen staat. Dit geeft een enorme rust, vertrouwen en vrijheid! Want het stellen van doelen betekent niet dat je geen speelruimte meer hebt. Juist niet. Deze stabiliteit geeft jou een uitgangspunt om vanuit daar te gaan creëren. 

3. Meer genieten van de ondernemersreis

Het geeft niet alleen rust om doelen helder te hebben, het betekent ook dat je daar even niet naar om hoeft te kijken en je kan focussen op wat jij juist goed kan. Het scheelt zoveel tijd en energie om van te voren even goed uit te denken wanneer jij wat wilt gaan oppakken, dat je veel meer geniet van wat jij juist graag wilde doen.

Ik ben hier bij!

Super leuk dat je mee wilt doen met de workshop op 21 december 2021. Ik heb heel veel zin om samen met elkaar aan de slag te gaan.

Wat krijg je in deze workshop

  • Interactieve online workshop via Zoom (2,5 uur);
  • Netwerk moment met mede ondernemers;
  • Jouw strategische doelen voor 2022 helder;
  • Concrete vervolg stappen (incl actie template)

€48,- (excl btw) 

Datum

  • Dinsdag 21 december
  • 17:00 – 19:30

Waarom &Rosa?

Aangezien ik veel allround ervaring heb in marketing, brand partnerships, events, sales, project management, content, online- en offline campagnes en uiteraard merk strategie kan ik op veel vlakken met je meedenken. Daarnaast ben ik van mening dat je merk strategie het uitgangspunt is voor alle stappen die je zet als ondernemer in je business, omdat het veel houvast en sturing geeft. En ik vind oprecht heel erg leuk om met je mee te denken en inspiratie en insights te delen.

Ik ben geen ondernemer, past deze workshop ook bij mij?

Deze workshop is voor iedereen die vol ideeën en plannen zit en hier graag richting aan wil geven, zodat deze plannen ook werkelijkheid worden in 2022. Ik focus me vooral op ondernemers, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe fijn het is om met elkaar te sparren over business plannen, maar je bent zeker ook welkom als je geen ondernemer bent. 

Hoe werkt deze online workshop precies?

Dit is een interactieve workshop. Je gaat dus ook daadwerkelijk aan de slag! Bij een grote groep zal ik iedereen per onderdelen ook in subgroepjes verdelen, zodat je daadwerkelijk je plannen met elkaar kan bespreken. De workshop zal via Zoom worden opgezet. Je krijgt van mij via de mail van te voren de Zoom link. Zorg voor een werkende camera en audio, zodat je te zien en te horen bent. Ik vind het belangrijk dat dit een veilige en vertrouwde omgeving wordt, aangezien er veel gedeeld gaat worden. 

Wanneer is de workshop?

De workshop is op dinsdag 21 december om 17:00 tot 19:30. Deze workshop vindt online plaats en is niet terug te kijken. Op dit moment is er nog geen vervolg workshop datum bekend. 

Wat zijn de kosten?

De workshop is €48,- exclusief btw. 

Ik wil deze workshop graag laagdrempelig houden zodat we met veel ondernemers samen kunnen komen en elkaar kunnen motiveren en inspireren. Echter wil ook de commitment hoog houden, ik hoop dat je dus ook echt komt. 

Ik heb een andere vraag

Stuur me een mail met je vraag naar rosa@enrosa.nl en dan help ik je graag verder.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.