Workshop

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische

Samen met life-coach Noeska Adriana Pak heb ik een workshop personal branding en zichtbaarheid gegeven, speciaal voor startende ondernemers.

Workshop

De workshop had als doel om jonge ondernemers te inspireren en handvatten te geven om de volgende stap te zetten met hun business plannen. Zo gaven we ze de tools om het merkverhaal, de doelstellingen en kernwaarden helder te krijgen en daadwerkelijk actie te ondernemen. 

Strategie & coaching

De workshop personal branding combineerde strategie en coaching. We gaven startende ondernemers inspiratie en tools voor het bouwen aan een sterk personal brand en daarnaast oefeningen op het gebied van mindset en “on the spot” coaching. Hierdoor konden de deelnemers belemmerende gedachten en overtuigingen met betrekking tot zichtbaarheid gelijk aankijken en bespreken. Het resultaat was een groep startende ondernemers die zich zelfverzekerd en krachtig voelden om de volgende stap te zetten in hun business.

I attended an amazing workshop last weekend with two super inspirational coaches "Noeska Adriana & Rosa Hoynck". So grateful to learn from you both.

Ellemijn Nonkens, Living Yoga Collective

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische
branding retreat
&Rosa merkstrateeg coaching

Wil jij jouw merk in 1 week laten groeien?

Op 25 september organiseer ik samen met experts uit het vak een branding retreat. Een week lang aan je merk werken, van strategie tot visuele identiteit en doorvertaling naar website en content! Dit alles vanuit het inspirerende, ontspannen en zonnige Valencia. Samen met een klein, select groepje ondernemers, ga jij een merk neerzetten dat past bij de visie van jouw organisatie.

You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.