Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

&Rosa Brand strategy merkstrategie

Together we make your brand grow

Samen (her)definiëren we de positionering van je organisatie. We onderzoeken de markt, formuleren een krachtige merkessentie, heldere kernwaarden en een pakkend merkverhaal.

Een sterk merk verbindt jouw organisatie met je doelgroep; Geeft jou en je team richting; Én maakt je merk zowel onderscheidend als herkenbaar.

Positionering Traject

Ben je opzoek naar een volledige rebranding of aanscherping en formulering van je huidige merk?

Samen ontwikkelen we een krachtige en heldere positionering voor jullie organisatie.

Het resultaat is een brandbook met merkessentie, kernwaarden, missie- en visie, authentiek merkverhaal, tone of voice en brand persona.

We kunnen in het traject gelijk de merk identiteit creëren of dat op een later moment oppakken.

Positionering Sprint

Soms is een volledig (her)positioneringstraject helemaal niet nodig. Met een Positionering Sprint krijg je samen met je team weer helder waar jullie ook alweer voor staan als organisatie en hoe jullie dit als team het beste kunnen doorvoeren in  de marketing en communicatie.

In een 4 uur strategie sessie in sprint vorm, gaan we diverse brainstormoefeningen af om snel tot de kern te komen. 

Ideaal voor teams die zelf ook de doorvertaling kunnen maken in communicatieuitingen.

Wat krijg je bij een Positionering Sprint

De Positionering Sprint helpt je bij het naar boven krijgen van de essentie van je bedrijf. Ik gebruik diverse oefeningen, tools en vragen waardoor alle inzichten snel op tafel komen te liggen.

De sessie vind online plaats en ik gebruik hiervoor het platform MURAL, een online brainstorm bord.

Wat kun je verwachten:

 • Kick-off en  deep dive  vragenlijst 
 • Positionering Sprint a 4 uur
 • Recap van de sessie en  follow-up call 
 • Visie en missie aangescherpt
 • Duidelijk welk probleem jullie oplossen (en voor wie)
 • Helder welke waarden jullie belangrijk vinden, die jullie organisatie typeert en hoe jullie dit willen doorvoeren
 • Merk persona van de organisatie helder (Archetype(n));
 • Concrete vervolgstappen hoe nu verder.

€1450,- (excl btw)

Wil je dit?
Stuur mij een mail naar rosa@enrosa.nl.

Extra follow-up optie:
Combineer de boost sessie met een ‘Design Doorpak’ pakket van Code Create. Speciaal voor &Rosa klanten vanaf €450,- excl.

Wat krijg je bij een Positionering Traject

Ben je opzoek naar een volledige rebranding of aanscherping en formulering van je huidige merk?

De volgende essentiële onderdelen zitten altijd in een PositioneringTraject:

 • Kick off meeting om plannen en doelstellingen te bepalen
 • Positioneringsbrainstorm met het team – we plannen online- of offline een datum
 • Markt onderzoek (desk research)
 • Een strategie brandbook met positionering, brand essence, missie en visie statement, kernwaarden, merkverhaal, tone of voice, merk persona, tips en inspiratie voor visuele identiteit, actiegerichte next steps voor communicatie, services en producten

Vanaf €3500,- excl. btw

Deze basis is uit te breiden met een visuele merk identiteit, website- en content development.

​Ik werk altijd samen met een groot netwerk aan content creators, designers, illustrators en website developers en bekijk per project wat een goede match zou zijn.

Extra follow-up optie in samenwerking met Code Create:
Combineer de strategie sessie gelijk met ‘Visual Brand Package’ vanaf €1450 ex btw (speciaal &Rosa tarief). 

Passend bij het vraagstuk plannen we een volle of halve brainstorm dag in. Deze kan online of offline plaatsvinden. Ik ben een aantal keer per jaar in Nederland en dan combineer ik de offline brainstorm sessies. Online sessies werken heel fijn en hebben als voordeel dat je alle output gelijk bij elkaar hebt vanuit de online brainstorm tool waarmee ik werk.

Wat zit er in een brainstorm boost:

 • Brainstorm halve / hele dag
 • Recap document 
 • 2x follow-up calls

Vanaf €650,- (excl btw)

Deze basis is ook uit te breiden met bijvoorbeeld meerdere brainstorm dagen op een mooie locatie in Valencia, waar we samen met jou en je team gericht gaan werken aan een business vraagstuk. Ik heb diverse locatie partners waar ik mee samenwerk en bekijk passend bij het team wat een goede match zou zijn. Ook kunnen we dan gelijk content voor jouw organisatie maken, met de fotografen, videografen en content makers uit mijn netwerk in Valencia.

Het ligt eraan of je opzoek bent naar een volledige rebranding of aanscherping en formulering van je huidige merk. De volgende essentiële onderdelen zitten altijd in een traject:

 • Kick off meeting om plannen en doelstellingen te bepalen
 • Full brainstormsessie met het team
 • Markt onderzoek (desk research)
 • Een strategie brandbook met positionering, brand essence, missie en visie statement, kernwaarden, merkverhaal, tone of voice, merk persona, tips en inspiratie voor visuele identiteit, actiegerichte next steps voor communicatie, services en producten

 

Vanaf €2250,- excl. btw

Deze basis is uit te breiden met:

Visuele identiteit, website copy, website design en webbouw, content strategie, sales pitch, content kalender en content creatie, (kwalitatief & kwantitatief) consumenten onderzoek, fotografie en beeld, email funnels, social plan en de creatie en ontwikkeling van online & offline campagnes.

​Ik werk altijd samen met een groot netwerk aan content creators, designers, illustrators en website developers en bekijk per project wat een goede match zou zijn.

Recente projecten

Een greep uit mijn meest recente projecten voor o.a. LIME Search, LEMON Search, Fit Food Focus, Bioblink, So Good To Wear en Rock & Roll Beauty Concepts.

Let's collaborate

Heb je hulp nodig bij het bepalen van jullie merk strategie of wil je brainstormen om jullie bedrijf een strategische boost te geven? Vul hieronder je gegevens in en ik neem zsm contact met je op. 

Voor wie is dit?

 • Start-ups, scale-ups,  MKB+ organisaties en ondernemers die hulp nodig hebben bij het bepalen van de (her)positionering en waarde propositie.
 • Organisaties die een nieuwe tak, productlijn of sub-label gaan lanceren en daar hulp bij nodig hebben.
 • Management teams die graag willen brainstormen over de next steps en toekomst van de organisatie en hier een strategische facilitator bij nodig hebben. 

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?

Een Positionering Sprint neemt ongeveer 4 uur in beslag echter zit het echte werk wel in de opvolging van deze sessie. Het is belangrijk dat een aantal teamleden na de sessie ruimte vrij maken in de agenda om de uitkomsten van de sessie uit te werken. Hier kan ik uiteraard ook bij ondersteunen en vandaar dat er ook follow-up call in mijn het aanbod zit.

De tijd die je kwijt bent aan een Positionering Traject varieert van tussen de 2 tot 6 maanden. Het ligt eraan of er ook een volledig nieuwe website en huisstijl nodig zijn, of dat het puur gaat om bewoording, copy en kleinere aanpassingen van de huidige middelen.

Ik heb een andere vraag

Geen probleem, ik help je graag verder. Er zijn verschillende manieren mogelijk om contact met mij op te nemen. Vul het contact formulier op deze pagina in of stuur mijn een email naar rosa@enrosa.nl

Kun je ons ook helpen bij (website) teksten en website ontwikkeling?

In het merk strategie document staan al veel teksten die je overal kunt gebruiken. Het is vaak de basis input voor een social en website. Wanneer er meer teksten nodig zijn voor bijvoorbeeld de website of merk campagne, dan help ik je graag verder. Samen met website designers en developers uit mijn netwerk kan ik ook de website ontwikkeling volledig voor je uit handen nemen.

Kunnen wij jou ook inhuren als interimmer of tijdelijke marketing kracht?

Yes dat kan, ik heb veel ervaring met projectmanagement en het leiden van marketing- en communicatieprojecten. Laten we vooral even kennis maken samen om de doelstellingen en behoeften door te nemen. Stuur me een mail naar rosa@enrosa.nl met de details van het project.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.