Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

El Camino

Strategie Jaartraject 2024

Ben je er klaar voor om in 2024 gericht aan de slag te gaan met de toekomst van jouw bedrijf? Om samen, met een kleine, gedreven groep ondernemers, elkaar te inspireren om mooie plannen daadwerkelijk te realiseren. 

Mei 2024 gaat de Camino van start, ben jij erbij?

Wat als je over een jaar wél je ondernemersdromen hebt waargemaakt?​

Misschien herken je het wel: je loopt over van de ideeën en plannen voor de toekomst van je bedrijf, maar je wordt vaak ingehaald door de waan van de dag.

De dagelijkse to do’s, mails en afspraken slingeren je om de oren. Keer op keer heb je aan het einde van de week precies niks gedaan aan de strategische lange termijn plannen. Die worden, zoals de naam al doet vermoeden, op de lange baan geschoven.

Maar wat nou als je over een jaar wél staat waar je wilt zijn? Wat als het je wel lukt om je plannen werkelijkheid te maken?

Ik geloof dat de sleutel tot succes is om het vooral samen te doen. Om gericht aan je eigen plannen te werken, vanuit een kleine groep dedicated sparringpartners.

Ondernemers die elkaar inspireren om daadwerkelijk die volgende stap te zetten. Dát doen we in dit strategisch jaartraject. Waarin strategie, inspiratie én actie samen komen. 

Welkom bij de Camino.

Even voorstellen

Ik ben Rosa, woon het grootste gedeelte van het jaar in Valencia en heb ervaring opgedaan als marketeer en strateeg in de event-, reclame- en mediabranche (o.a. FEL, RTL en &C). Vanuit &Rosa help ik gedreven organisaties en ondernemers impactvolle merken worden, via strategie- en coaching trajecten. 

 

Wil jij jouw business plannen naar het volgende level brengen vanuit een stevig fundament? Werk samen, vanuit een warme groep toegewijde sparringpartners, een heel jaar aan meer richting, focus én actie.​

Je wilt graag met anderen sparren over je plannen

Als ondernemer ben je continue bezig met kansen zien en uitdagingen aangaan. Dat doe je vaak alleen, waardoor je soms vastloopt. Je bent op zoek naar een fijne groep sparringpartners die jou inspireren, motiveren en challengen om jouw plannen daadwerkelijk te realiseren.

Je wilt gericht werken aan de toekomst van je bedrijf

Je zou graag een volgende stap willen zetten in je business. Zoals meer omzet, balans en klanten, maar door de dagelijkse to do’s kom je er niet aan toe om de strategische plannen verder uit te werken. Je wilt werken aan concrete doelen om je bedrijf te laten groeien.

Je wilt werken vanuit een heldere positionering

Je wilt een business die waarde toevoegt aan haar klanten én die past bij de waarden waar jij als ondernemer voor staat.  Je wilt jouw authentieke plek in de markt innemen en vanuit daar verder bouwen. Kortom, je wilt werken aan- en vanuit jouw authentieke blue print.

Wat kun je verwachten?

In dit traject krijg je helder wat de strategie is om jouw ondernemersdromen te bereiken én je gaat gericht aan de slag om deze ook daadwerkelijk te realiseren.

Dit doe je niet alleen, maar samen vanuit een kleine groep gedreven ondernemers die elkaar inspireren en challengen.

Zie de groep als jouw accountability partner om de volgende stap in je ondernemersreis te zetten.

Programma
We starten met het helder krijgen van jouw business strategie in een Strategy Sessie. In deze kickstart komen we tot de essentie van jouw plannen krijgen we helder wat jouw gerichte actiepunten zijn voor dit jaar.

Vervolgens kom je iedere maand (online) samen onder mijn begeleiding voor inspiratie, verdieping en actie.

Je deelt waar je op vastloopt, wat goed gaat en hoe je de volgende maand voor je ziet. Daarnaast word je in de live sessies geïnspireerd op o.a. het gebied van positionering, kernwaarden, finance, marketing, sales en mindset.

Daarnaast gaan je in de 1-op-1 sessies net iets dieper in op jouw strategische roadmap en kijken we waar jij nog op vastloopt. 

Je gaat o.a. aan de slag met:

 • Financiële doelen 
  Welke (financiele) doelen wil je dit jaar behalen? Wat betekent dit per kwartaal? Wat zijn jouw doelen voor op de langere termijn?
 • Heldere merk en business strategie
  Wat is concreet jouw boodschap en voor wie? Vanuit welke waarden onderneem je? 
 • Je aanbod
  Hoe vertaalt jouw strategie zich door naar jouw aanbod? En hoe ga jij je aanbod verkopen?
 • Marketing en content 
  Ga aan de slag met een marketingplan en het creëren van content die past bij jouw business. Het blijft niet alleen bij leuke ideeën, je wordt uitgedaagd om ook echt consequent content te creëren.
 • Ondernemers mindset
  Wat houd je tegen om je doelen te bereiken? Waar loop je op vast? 
 • Concreet actieplan
  Hoe ziet jouw jaar eruit? Hoe ziet ieder kwartaal eruit? Wat worden jouw prioriteiten?  Waar ga je ‘nee’ zeggen? Wat wordt jouw focus?

Het traject start mei t/m begin 2025.

Meld je nu vrijblijvend aan voor de wachtlijst en krijg als eerste de mogelijkheid om in te stappen voor de eenmalige pilot prijs. Ik bekijk of we samen een match zijn, zodat ik een inspirerende groep kan samenstellen.

Wat zit er in dit traject?

  • Strategy Sessie: krijg jouw business strategie voor de korte- en lange termijn helder; 
  • Maandelijkse live kennis sessies (online);
  • 2x 1-op-1 coaching sessies
  • Vraagbaak hotline: stel je ondernemersvragen en inspireer elkaar 
  • Finance Masterclass ‘Level-up your numbers’ + financieel template voor meer overzicht;
  • Toegang tot de online cursus: jouw kernwaarden in 4 stappen

Wanneer: 
De sessies vinden 1x per maand plaats. Van mei t/m begin 2025.

Zet jezelf voor 12 april vrijblijvend op de wachtlijst, dan krijg je als eerste de update wanneer de deuren open gaan voor de eenmalige pilot prijs. 

Voor wie?

Dit traject is voor iedere ondernemer die graag de vervolgstap in zijn/haar bedrijf wil zetten en dit graag vanuit een groep gedreven sparringpartners wil doen. Of je nou een solopreneur bent, start-up founder of MKB bedrijf leidt.

Ik zorg ervoor dat de groep goed bij elkaar past, zodat iedereen wordt uitgedaagd.

Omdat ik dit jaartraject voor het eerst lanceer in 2024 kun je voor deze editie instappen voor een eenmalig pilot bedrag.

Zet jezelf vrijblijvend op de lijst vóór 12 april 2024 en krijg als eerste de mail om in te kunnen stappen voor het pilot bedrag.

Wanneer?

De sessies vinden 1x per maand plaats. Van mei 2024 t/m begin 2025.

Wat als je over een jaar wél je ondernemersdromen hebt waargemaakt?

1. Getting things done

In dit traject krijg je helder wat de richting is waar je heen gaat met je bedrijf en welke stappen je moet zetten om daar te komen. Samen met een groep gedreven ondernemers die jouw accountability partner zijn. 

2. Werk AAN je bedrijf

Vaak schiet het erbij in om naast je dagelijkse werkzaamheden ook dedicated tijd in te plannen voor de toekomstplannen en de richting van je bedrijf.  Ik gebruik onderdelen van de Strategy Sprint™️ waarin we bewezen brainstorm tools gebruiken uit de start-up scene van Silicon Valley om snel tot de kern te komen en prioriteiten te kunnen stellen. 

3. Voeg waarde toe

Na dit traject heb jij helder welke waarde jouw business levert voor haar klanten. Daarnaast weet jij wat jouw eigen, unieke  waarden zijn en hoe deze tot uiting komen in je bedrijf. Zo creëer je een business die vanuit authentieke waarden wordt geleid. 

Plan discovery call

Nog niet zeker of dit traject voor jou is en heb je nog wat vragen? Plan hieronder een gratis digitale discovery call in. Deze zullen vanaf het nieuwe jaar weer in te plannen zijn.

Let's do this!

Ben je er klaar voor om in 2024 gericht aan de slag te gaan met de toekomst van jouw bedrijf?

Zet jezelf vóór 12 april vrijblijvend op de wachtlijst!

* Je zit nog nergens aan vast als je op de wachtlijst staat.

Waarom &Rosa?

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven om de strategie aan te scherpen en de vervolgstappen uit te werken. Ik heb ondernemers gecoacht, ben zelf gecoacht en volg diverse coaching en strategie programma’s om altijd up to date te blijven. Inmiddels weet ik dat een combinatie van strategie, mindset en actie de basis is voor succes. Je kan nog zo’n sterke strategie hebben uitgewerkt, zonder gerichte actie gebeurt er niks. In dit traject combineer ik daarom ‘best of both worlds’: werken aan een krachtige en heldere strategie voor je business én heel concreet stappen zetten om daar te komen. 

Ik ben in loondienst, past dit traject ook bij mij?

Als jij iemand in loondienst bent met een goed business idee of een onderneming naast je baan hebt en je wilt dit verder uitwerken om de volgende stap te kunnen zetten dan past dit traject ook bij jou. Wél is het belangrijk dat je al een concreet idee hebt. Twijfel je hierover? Mail me dan vooral even en dan kijken we of dit programma bij je past.

Wanneer gaan we van start?

Het programma start in mei. Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst voor 12 april en krijg als eerste alle informatie binnen. Je krijgt dan de mogelijkheid in te stappen voor eenmalig pilot bedrag. 

Wat zijn de kosten?

Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst voor 12 april en krijg als eerste alle informatie binnen wanneer de deuren open gaan. 

Ik heb een andere vraag

Stuur me een mail met je vraag naar rosa@enrosa.nl en dan help ik je graag verder.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.