Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

Rotterdam Central District

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische

RCD – Een mix van multinationals, start-ups, creatives, culturele organisaties, bewoners, bezoekers, aannemers, investeerders en overheid hebben allen een interesse in het snel groeiende gebied RCD.

Het Rotterdam Central District. Een “Glocal City” met veel potentie en stijging in populariteit. 

 

Brand strategy

Bewust district
Wat gebeurt er als je merkstrategie toepast op een veelbelovend & snel ontwikkelend gebied, met een interessante business community? 

Je krijgt innovatieve ideeën om stakeholders in het gebied met elkaar te verbinden. Zodat de leden hun krachten kunnen bundelen om verder te bouwen aan de reputatie van de wijk. Het is een bewust en innovatief district, dat lokaal en tegelijkertijd internationaal aanvoelt. 

Implementation

Samen met Rob Ittmann, Operations Manager van het RCD, ontwikkelde &Rosa een marketing strategie en content voor 2020 en 2021; Daarnaast ontwikkelden we social content, artikelen, interviews, maandelijkse mailing, RCD talks (digitale kennissessies) en events. In een jaar dat ontmoeting en verbinding vrij lastig was, steeg het aantal leden en bleef het RCD herkenbaar aanwezig in het gebied. 


Copy

Copy writing was een groot onderdeel van het project. Zoals o.a. nieuwsbrieven, brochure, website, social posts, artikelen, en de 1-op-1 interviews met RCD leden, van CIC, tot aan  Arconiko Architecten en CoBuild. 


Rotterdam Central District, een innovatief, internationaal, nuchter en ondernemend district, met het Stationsplein als dynamisch middelpunt. Een gebied waar alles samen komt, van groot en gevestigd tot start-up, creatief en cultureel. Een internationaal gebied met authentiek, lokaal karakter.

Om de potentie van dit gebied optimaal te ontplooien, bundelen we alle kennis en belangen in het gebied sinds 2009 samen in vereniging RCD.

Wij zijn niet alleen op de hoogte van, en bekend met alle ontwikkelingen in het gebied, wij bundelen ook alle krachten in het gebied om samen te werken aan een goede reputatie van het district.

We zijn een katalysator voor positieve verandering. We ontdekken, verbinden en nemen actie om dit te bewerkstelligen. Samen met organisaties, zowel klein als groot, investeerders, bewoners en de gemeente bouwen we aan een meer sociaal, groen en duurzaam gebied met een authentieke en sterkte reputatie

Joyce Kornet(6)
Beeld-post-Frido
20190715_124449(1)

Rosa is een marketeer pur sang met een enorm goed gevoel voor de betekenis van je bedrijf. Doet meer dan er wordt gevraagd met een enorme power. Rosa voeg je graag toe aan je team, waar dan ook.

Rob Ittmann, Operational Manager RCD

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische
The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.