Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

Risør

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische

Risør – ontwikkelt interieurconcepten voor grootschalige projecten in 4 markten: hospitality, office 2.0, expat- en studentenhuizen. De oprichters Steven en Ebbe zijn zeer gepassioneerd over hun bedrijf en in vergelijking met anderen in de markt richten zij zich niet alleen op design, maar ook op duurzaamheid. Ze ontwerpen concepten die makkelijk te vervangen en  repareren zijn met hun eigen lokale leveranciers. 

Brand strategy

Gastvrij interieur
Met het jonge, servicegerichte team, vond ik dat zij de ‘Coolblue’ in de vastgoedmarkt zeker konden gaan waarmaken. Daarom hebben we samen een strategie ontwikkeld die dit aspect van hun bedrijf benadrukt. 

“Hosting your interior projects” is een belofte die oprecht wordt waargemaakt. 

Implementation

Naast een brainstorm sessie en het definieren van de richting, positionering en nieuwe belofte heeft &Rosa ook het project management opgepakt voor een nieuwe wervingscampagne. Deze campagne heb ik samen met Veerle Martens van Bijbanaan mogen verzorgen. 


Our Story
Veel operational managers ervaren tijdens- en na de oplevering van een grootschalig project nog veel losse eindjes. Zo wordt er in de aanloop van een project niet efficient ingepland en bij de oplevering niet flexibel meegedacht. Ook het vervangen of repareren van items is na de oplevering te ingewikkeld.

Wij denken dat dit anders kan. Wij geloven niet in een mooi, eenmalig interieur concept. Wij geloven in een mooi blijvend interieur concept. Dat met duurzame producten en lokale partners wordt gemaakt en met een betrokken team wordt opgeleverd.

Zodat je niet alleen de deadline haalt, maar ook een team hebt dat blijvend met je meedenkt, nog ver na de oplevering. Zo leveren we snelle reparaties, lokale vervanging en aanpassings- mogelijkheden.

Wij blijven met je meebewegen, zodat we met elkaar voortdurend kunnen inspelen op de wensen van de eindgebruiker. De bezoeker. Onze gast. Die zich ten alle tijden welkom moet voelen.

Bij onze interieur projecten zijn we daarom altijd gedurende de gehele levensduur betrokken. We denken mee. We fixen. We ontzorgen.

Kortom, wij hosten interieur projecten.

team-risør
Risør
Risør team

"Working with Rosa feels like a walk in the park, she did a great job in opening our strategy eyes. With her help we created RISØRs new marketing strategy and its branding."

Steven Furnee, Co-founder Risør

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische
The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.