Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

Valencia business boost

Kun jij wel een boost gebruiken om je business plannen naar een volgend level te brengen? Niet thuis, waar je gestoord wordt door de dagelijkse to do’s, maar vanuit een ontspannen, bruisende en inspirerende omgeving. Dan zit je hier helemaal goed. 

Midden in het historische centrum van Valencia word je geïnspireerd om samen met een select groepje ondernemers jouw plannen een boost te geven. Een week vol ontspanning, inspiratie én actie.

Valencia Business Boost

Van 6 t/m 10 september 2021 start ik met de eerste editie van het ondernemers retreat in het historische centrum van Valencia. Hier slaap je in een klassiek gerenoveerd appartement samen met 4 mede ondernemers. Tijdens deze week heb je voldoende ruimte om aan je business en projecten te werken, gecombineerd met inspirerende brainstorm sessies en ontspanning. Ik heb maximaal 5 plekken om de kwaliteit, focus en begeleiding te bewaken.

Merk strategie traject brand strategy

Host en inhoudelijke begeleiding

Ik kom nu ruim 2,5 jaar in Valencia en neem je graag mee naar mijn favorieten plekken. Daarnaast begeleid ik jou deze week om daadwerkelijk next steps te gaan zetten. Ik zet mijn marketing, content en strategie kennis in en coach jou op de diverse vraagstukken die je hebt om jouw/jullie business een boost te geven. Ook stel ik je graag voor aan mijn netwerk van content creatieven, coaches en sales experts, die jij vast kan gebruiken. 

Samen met een klein groepje ondernemers ga jij aan je eigen business werken. Aan dat project waar je maar niet aan toe komt, een start maken met dat (e)boek, presentatie of de toekomstplannen van je bedrijf eens op papier zetten. Niet thuis, waar je gestoord wordt door de dagelijkse to do’s, maar in het zonnige Valencia, met een inspirerende groep ondernemers. Waar het Spaanse leventje je voldoende inspiratie en rust geeft en waarin ik en de andere ondernemers jouw sparringspartner zijn om daadwerkelijk de next steps te zetten.

Wat ga je doen?

 • Werken aan jouw business plannen vanuit een inspirerende omgeving;
 • Brainstormen over de positionering, next steps, boodschap en/of ander concreet vraagstuk
  waar je in jouw project hulp bij kan gebruiken;
 • Sales pitch, ik geef je de bouw-blokken voor een sterke pitch en deze ga je ook oefenen;
 • Valencia ontdekken;
 • Aan je netwerk bouwen door mede-ondernemers te ontmoeten. 


Wat zit er allemaal inbegrepen?

 • Overnachting 4 nachten (single of double room)
 • Ontbijt en lunch voor 5 dagen
 • Welkomstdiner 
 • Drankjes en snacks voor 5 dagen
 • Co-working space voor 4 dagen
 • Activiteiten om Valencia te ontdekken
 • Yoga sessie 
 • Typische Paella lunch
 • Kick-off sessie om jouw doelstellingen scherp te krijgen
 • Brainstorm inspiratie sessie waarin je jouw vraagstuk inbrengt
 • Sales pitch structuur en presenteren tips
 • 1x follow-up call na een maand om in te checken hoe het gaat


Prijs per persoon:

Double room: €1250,-  (excl btw)

Single room: €1400,-  (excl btw)

Alvast sfeer proeven?

Het appartement, je werkplek, Valencia zelf en hoe onze brainstorm sessie eruit ziet. 

Give me a boost

Heb je hulp nodig bij het bepalen van jullie merk strategie of wil je brainstormen om jullie bedrijf een boost te geven? Vul hieronder je gegevens in en ik neem zsm contact met je op.

Voor wie is dit?

Start-ups, scale-ups en ondernemers die hulp nodig hebben bij het bepalen van hun positionering en waarde propositie, die een nieuwe tak of sub-merk gaan lanceren of die graag willen brainstormen met hun team over de next steps van hun organisatie.

Hoeveel tijd ben ik hiermee kwijt?

Een brainstorm dag is een halve of hele dag, echter zit het echte werk natuurlijk wel in de opvolging van deze sessie. Het is belangrijk dat een aantal team leden na de brainstorm ruimte vrij maken in de agenda om de uitkomsten in gang te gaan zetten. Hier kan ik jullie uiteraard ook bij ondersteunen en vandaar dat er ook 2x follow-up calls in mijn brainstorm aanbod zit.

De tijd die je kwijt bent aan een brand strategie traject varieert van tussen de 1 tot 3 maanden. Het ligt eraan of er een volledig nieuwe website en huisstijl nodig is, of dat het puur gaat om bewoording, copy en kleinere aanpassingen van de huidige middelen.

Ik heb een andere vraag

Geen probleem, ik help je graag verder. Er zijn verschillende manieren mogelijk om contact met mij op te nemen. Vul het contact formulier hieronder in, plan een vrijblijvend koffiegesprek in of stuur mijn een email naar rosa@enrosa.nl

Kun je ons ook helpen bij (website) teksten en website ontwikkeling?

In het merk strategie document staan al veel teksten die je overal kunt gebruiken. Het is vaak de basis input voor een social post, flyer en website. Wanneer er meer teksten nodig zijn voor bijvoorbeeld de website of merk campagne, dan help ik je graag verder. Samen met website designers en developers uit mijn netwerk kan ik ook de website ontwikkeling volledig voor je uit handen nemen.

Kunnen wij jou ook inhuren als interimmer of tijdelijke marketing kracht?

Yes dat kan, ik heb veel ervaring met projectmanagement en het leiden van marketing- en communicatieprojecten. Laten we vooral even kennis maken samen om de doelstellingen en behoeften door te nemen. Stuur me even een mail naar rosa@enrosa.nl met de details van het project.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.