Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

The Entrepreneurial Playbook

Schrijf je hier in voor mijn maandelijkse inspiratie mail: 'The Entrepreneurial Playbook'

Van (personal) branding, mindset en creativiteit tot finance. Je ontvangt gelijk een welkomst mail én de laatste inspiratie mail. Vergeet niet je inschrijving eerst te bevestigen!

Even voorstellen

Ik ben Rosa en werk als  strateeg, coach/mentor en CMO vanuit Valencia. Ik heb ruim 12 jaar marketing en strategie ervaring en heb o.a. bij RTL en &C Media gewerkt waar ik diverse brand- en marketing campagnes heb geleid. Al van jongs af aan ben ik een echte verbinder. Iemand die zich makkelijk openstelt en verschillende ideeën en mensen met elkaar verbindt. Ik combineer mijn nieuwsgierigheid, creativiteit, strategic skills en hands-on mentaliteit om de volledige potentie van een ondernemer naar boven te halen en te laten groeien.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.