Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

Fit Food Focus

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische

Fit Food Focus – Hoe realiseren we een succesvolle launch van het merk Fit Food Focus? Met een platform dat werkt en waarbij het online vitaliteitsprogramma van Paul Veen ook daadwerkelijk tot zijn recht komt. Dit was de kernvraag bij het project Fit Food Focus. We ontwikkelden een volledige nieuwe merk identiteit, beeldtaal, website, online inlog omgeving, brand video, social kanalen, content strategie en hielpen hands-on met de start fase van het programma. Om zo de eerste groepen te begeleiden naar een vitale levensstijl. 

Brand strategy

Vitaliteit
Het uitgangspunt voor de merk strategie en identiteit was het persoonlijke verhaal van Paul, waarin vitaliteit en levenskracht zijn belangrijkste drijfveren zijn geweest om van zeer ongezond naar zowel fysiek- als mentaal in balans te komen. 

Samen met een sterk team van o.a. Amaya Monyet, Maria Visser, Loes Hulshof en Bram van der Putten heb we een nieuwe merk identiteit ontwikkeld en doorvertaald naar een nieuwe website

Implementation

Naast de nieuwe merk identiteit en website hebben we ook het online platform en het programma vormgegeven. We hebben het online programma aangevuld met recepten en artikelen, programma mails. Daarnaast hebben we de marketing start verzorgd van het programma: marketing strategie, content strategie, social media content, paid social, mail funnels, SEO, vitaliteitstest, 1 minuut brand video en Fit Food Focus webinars.


Website copy

Samen met Maria Visser heeft &Rosa ook de website copy geschreven en website indeling ontwikkeld. Zodat de merk essentie ook doorvertaald kon worden in een pakkende pay off voor het programma. 


Onze visie: voorkomen in plaats van genezen

Binnen de fysiotherapie helpen we mensen vanuit een dysfunctie om weer de fitste versie van zichzelf te worden. Echter veel van de klachten die mensen hebben opgelopen, hadden ze eigenlijk al veel eerder kunnen voorkomen.

Wij geloven dat dit anders kan. Wij geloven dat het namelijk helemaal niet zo ver hoeft te komen.

Wij geloven in voorkomen in plaats van genezen. Een holistische aanpak voor een vitaal lichaam en geest. Waardoor mensen alles uit het leven kunnen halen.

Wij geloven in een leven lang gezond.

Food- Fit Food Focus
Fit Food Focus - Fit

Ik zie lichaam & geest als één geheel waar je goed voor moet zorgen

Paul Veen, Founder Fit Food Focus

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische
The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.