Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

El Nuevo Puerto

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische

De Nieuwe Poort heeft internationale ambities om o.a. ook in Frankrijk en Spanje een huis voor ontmoeting en inspiratie te starten. Bij de opstart van de vestiging in Valencia was ik betrokken bij de marketing activiteiten en opstarten van de boekingskanalen. 

Implementation

Ik werkte aan een project voor het gloednieuwe appartementenhotel “El Nuevo Puerto, Cabanyal”, een vestiging van het Nederlandse bedrijf “De Nieuwe Poort” in Valencia. Naast de marketingactiviteiten, zoals o.a. de shoot, hielp ik mee in de opstartfase. Ik maakte een begin om het proces van reserveringen, boekings-kanalen, housekeeping en service voor gasten mee te stroomlijnen. Vanwege mijn achtergrond in hotelmanagement en mijn passie voor gastvrijheid was dit een geweldig project om aan mee te werken. 

The New Port!

We willen voorzien in huizen van inspiratie en ontmoeting door heel Europa. Na Amsterdam en Rotterdam openden we onlangs El Nuevo Puerto in Valencia en Le Nouveau Port in Normandië. We dromen van een Il Nove Porte, een O Novo Porto… Jong, oud, arm, rijk; samen gaan we op zoek naar de (persoonlijke) ankers van onze samenleving en beschaving.

Deze Europese huizen voor ontmoeting en inspiratie hebben meerdere functies. Enerzijds worden het hotels met een restaurant, café en vergaderzalen, gerund door professionals en mensen die een kans verdienen, of nodig hebben, om weer onderdeel te worden van de samenleving. Anderzijds worden de nieuwe huizen onderdeel van een Europese campus van The New University.

Onze El Nuevo Puerto in Valencia heeft zich al bewezen als inspirerende locatie voor het leiderschapsprogramma van The New University. 

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.