Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

De Nieuwe Poort

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische

De Nieuwe Poort – Een Nederlands bedrijf met internationale ambities. De Nieuwe Poort is een restaurant en sociale werkplaats. Het is een plek om te ontmoeten en ruimtes te huren. Het is ook een onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met maatschappelijke vraagstukken. Je kunt bij ons niet alleen terecht om tot rust te komen en op te laden, maar ook om nieuwe inspiratie op te doen en buiten je sociale bubbel te treden. 

Implementation

Naast de communicatieactiviteiten en het aansturen van (freelance) content team hielp &Rosa DNP bij de volgende stappen in hun marketing plannen. We ontwikkelden gezamenlijk een marketing plan voor 2020 om meer naamsbekendheid en bereik te creëren voor (nieuwe) diensten en evenementen. Zo ontwikkelden we o.a een shared dining event waarbij werknemers een plek aan tafel reserveerden voor zichzelf én voor iemand die dat niet kon betalen.

Ruben van Zwieten en Jeroen Smit

Iedereen vraagt zich wel eens af: hoe wil ik leven? Of: wat vind ik belangrijk? Maar een antwoord formuleren is nog niet gemakkelijk. Het ontbreekt ons aan taal over de echte dingen. We voelen ons meer op ons gemak bij cijfers en schema’s. Het moet bondig en grijpbaar, terwijl er verandering op verandering plaatsvindt. Hoe vinden we houvast?

Mensen hebben het gevoel dat ze het hoofdzakelijk zelf mogen uitzoeken. Die vrijheid is mooi, maar ook wel eens lastig. Dan is het fijn als er een plek bestaat waar je ideeën kunt opdoen en verhalen kunt horen die inspiratie bieden, zonder dat je iets wordt opgelegd.

Een warme plek, waar je naartoe kunt om uit te blazen, om bij te tanken, om andere mensen te ontmoeten en je geest te laven en te prikkelen.

DNP_Gerecht2_2_JPEG_Small
6BB6A66E-2E12-495B-8974-FB213E9856A6
DNP_Ruben van Zwieten

Rosa is een marketeer pur sang met een enorm goed gevoel voor de betekenis van je bedrijf. Doet meer dan er wordt gevraagd met een enorme power. Rosa voeg je graag toe aan je team, waar dan ook.

Rob Ittmann, voormalig algemeen directeur De Nieuwe Poort

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische
The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.