Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

1-op-1 coaching traject

– Build a value driven business –

Het 1-op-1 coaching programma is speciaal voor gedreven ondernemers die AAN hun business willen werken.

In een 5-tal sprints gaan we samen concreet aan de slag met jouw doelen, strategie, aanbod, ondernemersmindset, persoonlijk leiderschap én actieplan.

Vanaf april 2024 ga ik weer starten met dit traject! 

Making people grow Rosa Hoynck van Papendrecht

Zoek jij als gedreven ondernemer een toegewijde sparringspartner voor jouw business ideeën, die kritische vragen stelt en zorgt voor meer focus, richting, helderheid en verbinding?

Wil jij:

Meer focus, richting en helderheid

Je zou graag een volgende stap willen zetten in je business. Bijvoorbeeld een uitbreiding, nieuw business idee, meer omzet, meer klanten of nieuwe service. Je hebt behoefte aan meer helderheid, richting en support, zodat jij weet hoe je daar gaat komen. 

Werken aan je ondernemers mindset

Je hebt veel plannen en ambities, maar je hebt het gevoel alsof iets je tegenhoudt en alsof je in cirkels loopt. Het kan best alleen zijn als ondernemer en je kan jezelf behoorlijk in de weg zitten. Je wilt graag je plannen toetsen en met iemand overleggen of je op de juiste weg zit. 

 

Business creëren vanuit jouw waarden

Er zijn tientallen boeken, business modellen en manieren opgeschreven om een succesvolle business te leiden. Echter uiteindelijk is het belangrijk dat jij een business creëert die past bij de waarden waar jij voor staat. Leid je business vanuit helder gedefinieerde waarden en een krachtige visie.

Even voorstellen

Ik ben Rosa, woon het grootste gedeelte van het jaar in Valencia en heb ervaring opgedaan als marketeer en strateeg in de event-, reclame- en mediabranche (o.a. FEL, RTL en &C). Ik heb een gecertificeerde coaching opleiding gevolgd bij The Upstarter Amsterdam en ben altijd nieuwsgierig naar de verhalen en ideeën van anderen. Ik vind het heel leuk om samen met anderen de plannen naar een hoger level te brengen.   

Wat kun je verwachten

Wat kun je verwachten

Deze zomer lanceer ik een tijdelijk nieuw coaching aanbod:

‘Strategic Summer Special’

Kort, to the point, vanuit concreet geformuleerde doelen en een heldere strategie aan de slag met jouw businessplannen. In een 5-tal sessies in sprint vorm krijg jij:

 • Je doelen scherp 
  Welke (financiele) doelen wil je dit jaar nog behalen? Wat zijn jouw doelen voor op de langere termijn?
 • Je strategie helder
  Hoe ziet het businessplan eruit? Wat is concreet jouw boodschap en voor wie? Vanuit welke waarden onderneem je? 
 • Je aanbod op orde
  Hoe vertaalt jouw strategie zich door naar jouw aanbod? En hoe ga jij je aanbod verkopen?
 • Mindset in lijn met wat je wilt bereiken.
  Wat houd je tegen om je doelen te bereiken? Waar loop je op vast?
 • En een concreet actieplan: hoe ziet jouw Q4 eruit? En begin van 2024?
  Wat worden jouw prioriteiten na de zomer?  Waar ga je ‘nee’ zeggen? Wat wordt jouw focus?

Kortom we gaan aan de slag met: strategie, (ondernemers)mindset en doelgerichte actie.

Zodat je niet alleen weet waar je voor staat en voor wie jij welke waarde levert, maar daadwerkelijk ook actie onderneemt. 

We starten in augustus en september. Je kan ook in juli al starten mocht je dat willen en uiteraard houden we rekening met vakanties samen. 

Ik heb 2x plekken beschikbaar voor een eenmalige pilot prijs. Daarna sluit dit traject zich. 

Wat zit er in dit traject?

  • 1x kick-off vragenlijst
  • 5x sprint sessies van 1uur:
   • Doelen sprint
   • Strategie sprint
   • Mindset sessie
   • Aanbod sprint
   • Actieplan Q4
  • Korte tussentijdse evaluatie vragenlijst (bijstuur moment)
  • Zomer vraagbaak hotline: stel al je ondernemersvragen in de app
  • 1 jaar toegang tot mijn online cursus | jouw kernwaarden in 4 stappen

Wanneer: 
De sessies vinden om de week plaats. Afhankelijk van je startdatum gaan we in augustus en september samen aan de slag. We houden uiteraard rekening met vakanties. 

Dit traject bied ik nu EENMALIG aan voor €1100,- (excl btw). 

Ik heb beperkte plek voor slechts 2 ondernemers. Dus claim je plekje vóór 23 augustus als je hierbij wilt zijn.

Waarom dit traject

Waarom dit traject?

Of je nu net start of al langer ondernemer bent, je hoeft niet alleen de volgende stappen in je business te zetten. Samen creëren we helderheid, focus en een business die bij jou past. Zie mij als je sparringspartner, die met je meekijkt vanuit strategie, mindset en actie.  

Daarnaast krijgt het &Rosa coaching traject zoals het nu is een nieuwe vorm en insteek. Deze ‘Strategic summer sprints’ worden daar een onderdeel van.

Omdat ik nu nog in de oriëntatiefase zit, kun je alleen deze zomer t/m 23 augustus instappen voor een eenmalig pilot bedrag. Na de zomer ga ik evalueren en het coaching traject verder vormgeven en daar hoort sowieso een andere prijs bij.

“Strive not to be a succes, but rather be of value"

1. Getting things done

We werken samen in de sprints naar een doel waar jij naar toe wilt werken als ondernemer. Je zet niet alleen je doelen op scherp, maar weet ook weer wat de richting is waar je heen gaat met je bedrijf en welke stappen je moet zetten om daar te komen. Ik ben je sparringspartner en accountability partner, dus we gaan zeker concreet actie ondernemen. 

2. Werk AAN je bedrijf

Vaak schiet het erbij in om naast je dagelijkse werkzaamheden als ondernemer ook dedicated tijd in te plannen voor de toekomstplannen en de richting van je bedrijf. Samen met mij als dedicated business partner, gaan we to-the-point aan je business  werken en ga jij vol nieuwe inzichten, inspiratie en actie dat laatste kwartaal van 2023 in.

3. Voeg waarde toe

Na dit traject weet jij wat je waarden zijn en hoe ze tot uiting komen in jouw bedrijf. Zo creëer je niet alleen een business die een duidelijke waarde levert voor haar klanten, maar ook een business die vanuit authentieke waarden wordt geleid. 

Plan discovery call

Nog niet zeker of dit traject voor jou is en heb je nog wat vragen? Plan hieronder een gratis digitale discovery call in. 

Let's do this!

Ben je er klaar voor om in de komende maanden gericht aan de slag te gaan met de toekomst van jouw business? Om helder te hebben waar je heen gaat en wat je te doen staat?

Meld je dan aan vóór 23 augustus voor dit eenmalige aanbod van €1100,-. 

Waarom &Rosa?

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven om de strategie aan te scherpen en de vervolgstappen uit te werken. Ik heb ondernemers gecoacht, ben zelf gecoacht en heb diverse programma’s gevolgd hoe je je bedrijf kan laten groeien. Inmiddels weet ik dat een combinatie van strategie, mindset en actie de basis is voor succes. Je kan nog zo’n sterke strategie hebben uitgewerkt, zonder gerichte actie gebeurt er niks. En dus combineer ik in dit traject best of both worlds: werken aan een krachtige en heldere strategie voor je business én heel concreet maken wat ervoor nodig is om daar te komen. Samen werken we aan een waarde gedreven business. 

Ik ben in loondienst, past dit traject ook bij mij?

Je hoeft niet per se al een eigen bedrijf te hebben voor dit traject. Als jij iemand in loondienst bent met een goed business idee en je wilt dit verder uitwerken om de volgende stap te kunnen zetten dan past dit traject ook bij jou. 

Wanneer kan ik een sessie inplannen?

Na de betaling ontvang je gelijk de kick-off vragenlijst. Vervolgens ontvang je een aantal data voor de eerste sessie. Deze kan in juli, augustus en eventueel begin september worden ingepland.

Wat zijn de kosten?

Deze zomer pilot kost €1100 (excl btw). Een tijdelijk aanbod dat na 23 augustus komt te vervallen.  

Ik heb een andere vraag

Stuur me een mail met je vraag naar rosa@enrosa.nl en dan help ik je graag verder.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.