Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

Making people grow

Een 1-op-1 coaching traject voor gedreven ondernemers waarin strategie, marketing, personal branding en persoonlijke ontwikkeling wordt gecombineerd. Weet waar je voor staat en voor wie jij welke waarde levert. Samen zetten we de volgende stappen in jouw business.

Making people grow Rosa Hoynck van Papendrecht

Zoek jij een toegewijde sparringspartner voor jouw business ideeën, die kritische vragen stelt en zorgt voor meer focus, helderheid en verbinding met jouw doelgroep?

1. Krijg meer focus

Je zou graag een volgende stap willen zetten in je business. Bijvoorbeeld een uitbreiding, nieuw business idee, meer omzet, meer klanten of nieuwe service. Je hebt behoefte aan meer helderheid en support, zodat jij weet hoe je daar gaat komen. 

2. Voel je empowered

Je hebt veel plannen en ambities, maar je hebt het gevoel alsof iets je tegenhoudt en alsof je in cirkels loopt. Je wilt graag je plannen toetsen en met iemand overleggen of je op de juiste weg zit. 


3. Creëer een business vanuit jouw waarden

Er zijn tientallen boeken, business modellen en manieren opgeschreven om een succesvolle business te leiden. Echter uiteindelijk is het belangrijk dat jij een business creëert die past bij de waarden waar jij (en je team) voor staan.  

Even voorstellen

Ik ben Rosa, woon het grootste gedeelte van het jaar in Valencia en heb ervaring opgedaan als marketeer en strateeg in de event-, reclame- en mediabranche (o.a. FEL, RTL en &C). Ik heb een gecertificeerde coaching opleiding gevolgd bij The Upstarter Amsterdam en ben altijd nieuwsgierig naar de verhalen en ideeën van anderen. Ik vind het heel leuk om samen met anderen plannen naar een hoger level te brengen.   

Wat kun je verwachten

Wat kun je verwachten

In 4 maanden naar een heldere strategie passend bij jou en jouw bedrijf. Zodat jij duidelijk hebt waar jij voor staat met een krachtige visie en heldere belofte. Zodat je echt de impact kan gaan maken die jij voor ogen hebt. We gaan samen aan de slag met de verschillende strategie tools, oefeningen en voorbeelden. Je krijgt mijn branding presentatie template en aan de hand daarvan gaan we jouw blauwdruk op papier zetten.

Vanaf april 2023 heb ik weer 2x plekken beschikbaar!

Wat zit er in dit traject?

  • 2,5 uur kick-off & strategic boost;
  • 4 online coach calls van 1 uur (1x per maand);
  • Hulplijn voor jouw strategie en communicatie vragen; 
  • De strategie tools en hulpmiddelen die ikzelf gebruik en inzet zoals o.a. 23plusone en archetypes in branding;
  • Dedicated business sparringspartner;
  • Strategie presentatie template.
Waarom dit traject

Waarom dit traject?

Of je nu net start of al langer ondernemer bent, je hoeft niet alleen de volgende stap in je business te zetten. Samen creëren we helderheid, focus en een business die bij jou past. Zie mij als je sparringspartner, die met je meekijkt vanuit strategie, marketing en personal development.

“We will always get challenged while thriving our business. Let’s work together and grow your impact.”

1. Getting things done

We werken samen in het traject naar een doel waar jij naar toe wilt werken als ondernemer. Dit kan een heldere positionering zijn, jouw merk essentie op papier, een financieel doel of bijvoorbeeld jouw ideale weekindeling leven. Strategie staat in mijn traject altijd centraal en is leading hierin. 

2. Clear vision

In dit traject nemen we jouw merk als uitgangspunt, ook al heb je je (personal) branding, logo, website en visie op orde. Ik ben van mening dat een sterk, consistente merk belofte key is en dat dit sturend werkt in alle lagen van je bedrijf. Dit zorgt voor helderheid, focus en houvast bij het maken van belangrijke beslissing.

3. Do valuable business

Na dit traject weet jij wat je kernwaarden zijn en hoe ze tot uiting komen in jouw bedrijf. Zo creëer je niet alleen een business die een duidelijke waarde levert voor haar klanten, maar ook een business die vanuit authentieke waarden wordt geleid. 

Let's meet first

Nog niet zeker of dit traject voor jou is en heb je nog wat vragen? Vul dan hieronder je gegevens in en dan plan ik een digitale koffie date met je in.

Vraag een traject aan

Vraag een 1-op-1 traject aan door onderstaand intake formulier in te vullen.

Via dit formulier krijg ik meer inzicht over jou, je business en je wensen en doelen op dit moment. Het duurt slechts enkele minuten en ik neem na afloop zsm contact met je op. 

Dit is vrijblijvend en je zit dan uiteraard nog nergens aan vast. Samen gaan we kijken of dit de juiste match is voor jou om de impact te maken die jij voor ogen hebt.

Waarom &Rosa?

Aangezien ik veel allround ervaring heb in marketing, brand partnerships, events, sales, project management, content, online- en offline campagnes en uiteraard merk strategie kan ik op veel vlakken met je meedenken. Daarnaast ben ik van mening dat je merk strategie het uitgangspunt is voor alle stappen die je zet als ondernemer in je business, omdat het veel houvast en sturing geeft. Én ik vind oprecht heel erg leuk om met je mee te denken en inspiratie en insights te delen. Bij &Rosa werken we echt samen met jou om een impact vol merk te worden. 

Ik ben in loondienst, past dit traject ook bij mij?

Je hoeft niet per se een eigen bedrijf te hebben voor dit traject. Als jij een marketeer bent in een organisatie en je kan wel wat extra support gebruiken, zeker wanneer je alleen bent, dan is dit traject ook passend voor jou. Of wanneer je je carrière meer richting wilt geven, dan past dit traject ook zeker bij je. De focus ligt dan meer op personal branding. Het zou kunnen dat de sessies en opzet er dan net iets anders uitzien, maar dat bepalen we samen in het intakegesprek. Daarnaast zie ik ook steeds vaker mensen in loondienst met een goed business idee, die dit verder willen uitwerken en de volgende stap willen zetten. Uiteraard kan ik je hierbij helpen en past dit traject zeker ook bij jou.

Wanneer kan ik een sessie inplannen?

Na het invullen van het intake formulier neem ik zsm contact met je op. Ik streef erna om binnen een week een intake gesprek met je in te plannen. Wanneer wij beide tijdens dit gesprek het idee hebben dat ik jou verder kan helpen, plannen we onze eerste kick-off strategie sessie samen in.

Wat zijn de kosten?

Een coaching traject duurt 4 maanden, afhankelijk van het inplannen van de kick off en de 4 coaching sessies en is €3000 (excl btw). Het is mogelijk om in 4 termijnen te betalen.

Ik heb een andere vraag

Stuur me een mail met je vraag naar rosa@enrosa.nl en dan help ik je graag verder.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.