Making people grow

Een 1-op-1 coaching traject voor gedreven ondernemers waarin strategie, marketing en persoonlijke ontwikkeling wordt gecombineerd. Samen zetten we de volgende stappen in jouw business.

Making people grow Rosa Hoynck van Papendrecht

Zoek jij een toegewijde sparringspartner voor jouw business ideeën, die kritische vragen stelt en zorgt voor meer focus, helderheid en verbinding met jouw doelgroep?

1. Krijg meer focus

Je zou graag een volgende stap willen zetten in je business. Bijvoorbeeld een uitbreiding, nieuw business idee, meer omzet, meer klanten of nieuwe service. Je hebt behoefte aan meer helderheid en support, zodat jij weet hoe je daar gaat komen. 

2. Voel je empowered

Je hebt veel plannen en ambities, maar je hebt het gevoel alsof iets je tegenhoudt en alsof je in cirkels loopt. Je wilt graag je plannen toetsen en met iemand overleggen of je op de juiste weg zit. 


3. Creëer een business vanuit jouw waarden

Er zijn tientallen boeken, business modellen en manieren opgeschreven om een succesvolle business te leiden. Echter uiteindelijk is het belangrijk dat jij een business creëert die past bij de waarden waar jij en je team voor staan.  

Even voorstellen

Ik ben Rosa, woon het grootste gedeelte van het jaar in Valencia en heb ervaring opgedaan als marketeer en strateeg in de event-, reclame- en mediabranche (o.a. FEL, RTL en &C). Ik heb een gecertificeerde coaching opleiding gevolgd bij The Upstarter Amsterdam en ben altijd nieuwsgierig naar de verhalen en ideeën van anderen. Ik vind het heel leuk om samen met anderen plannen naar een hoger level te brengen.   

“Rosa is een topper! De combinatie merkstrategie en coaching is super sterk omdat Rosa je niet alleen kan helpen bij jouw persoonlijke reis, maar juist ook bij business gerelateerde vraagstukken. Haar rijke ervaring zorgt ervoor dat je snel goede stappen maakt!”

Veerle

“Rosa heeft een sterk strategische advies gegeven voor de richting waar ik in wil gaan met de marketing voor mijn bedrijf. Doordat ze persoonlijke vragen stelt komt ze heel dichtbij de normen en waarden die mijn bedrijf onderscheiden van de rest. Het is goed te merken dat ze veel kennis heeft, ze geeft duidelijke uitleg in een heldere presentatie. Ze springt meteen in op onverwachte vragen en behandeldt die uitgebreid, en heeft een hele rustige houding waarbij de betrouwbaarheid en professionaliteit uitstraalt. Het was een prettige ervaring die ik zo over zou doen en iedereen aan kan raden.”

Zoë &Rosa
Zoë

“I sat down with Rosa hoping to get some insight as to who I want my target audience to be and how I can best reach them. I was so pleased with how much more I got out of this 1 on 1 session! Rosa was extremely organised and had multiple exercises for us to work through together. I left feeling so motivated with a really clear vision as to what I need to do next in order to grow my business. I couldn’t recommend Rosa more!”

Amy Gartrell

“Ik heb Rosa ingehuurd voor een 1-op-1 sessie om te sparren over mijn eigen merkstrategie. Ik had behoefte aan een frisse blik en nieuwe inspiratie. Rosa levert kwaliteit en geeft in een sessie echt alles wat ze in huis heeft. Ze weet waar ze het over heeft, doet die extra stap, is zeer ervaren en daagt uit. En dat alles met een tomeloos enthousiasme. Enig mens om mee te werken. Ik ga met een enorme bak inspiratie en concrete handvatten de lente in.”

– Jildou Oostenbrug

&Rosa merkstrateeg coaching merkstrategie strategische
Jildou Oostenbrug

Echt fantastisch (en dat zeg ik niet snel:), ik heb precies die structuur die ik zocht, duidelijkheid, meer rust en focus. Coachen is een vak en dat merk je pas als je met Rosa werkt.”

Meer structuur, vooral VEEL keuzes gemaakt en hoi inkomen 🙂 Rosa voelt mij en mijn ideeën heel erg goed aan en kan ze vervolgens vangen in woorden die marketing en branding technisch sterk zijn. Ze is iemand waarmee ik de nodige knopen doorhak en daardoor veel stappen maak op een manier die bij mij past.”

– Sanne Mol

Wat kun je verwachten

Wat kun je verwachten

Het traject duurt 4 maanden, zodat we ook echt een impact kunnen maken samen, maar de intensiteit bepaal je zelf. Wil jij bijvoorbeeld 1 keer per week een coach call of 1 keer per maand? Na het invullen van het intake formulier bekijken we wat past bij jouw doelstellingen.

Ik heb momenteel alleen coaching plekken beschikbaar per november 2022. 

Wat zit er in dit traject?

  • 2,5 uur kick-off & strategic boost
  • 7 online coach calls van 1,5 uur
  • 24/7 hulplijn voor al jouw vragen die je even tegen iemand aan wilt houden
  • De strategie tools en hulpmiddelen die ikzelf gebruik en inzet zoals o.a. 23plusone
  • Dedicated business partner en support
  • Weekly review
Waarom dit traject

Waarom dit traject?

Of je nu net start of al langer ondernemer bent, je hoeft niet alleen de volgende stap in je business te zetten. Samen creëren we helderheid, focus en een business die bij jou past. Zie mij als je sparringspartner, die met je meekijkt vanuit strategie, marketing en personal development.

“We will always get challenged while thriving our business. Let’s work together and grow your impact.”

1. Getting things done

We werken samen in het traject naar een doel waar jij naar toe wilt werken als ondernemer. Dit kan een heldere positionering zijn, jouw merk essentie op papier, een financieel doel of bijvoorbeeld jouw ideale weekindeling leven.

2. Clear vision

Ik neem altijd jouw merk als uitgangspunt, ook al heb je je (personal) branding, logo, website en visie op orde. Ik ben van mening dat een sterke merk belofte en consistentie hierin key is en dat dit sturend werkt in alle next steps van je business. Dit zorgt voor helderheid, focus en voor jou houvast om zelfverzekerd een beslissing te maken.

3. Do valuable business

Niet alleen een business die een duidelijke waarde levert voor haar klanten, maar ook een business die vanuit authentieke waarden wordt geleid. Heldere kernwaarden die sturing geven hoe jij het liefst je business leidt.

Let's meet first

Nog niet zeker of dit traject voor jou is en heb je nog wat vragen? Vul dan hieronder je gegevens in en dan plan ik een digitale koffie date met je in.

Vraag een traject aan

Vraag een 1-op-1 traject aan door onderstaand intake formulier in te vullen.

Via dit formulier krijg ik meer inzicht over jou, je business en je wensen en doelen op dit moment. Het duurt slechts enkele minuten en ik neem na afloop zsm contact met je op. 

Dit is vrijblijvend en je zit dan uiteraard nog nergens aan vast. Samen gaan we kijken of dit de juiste match is voor jou om de impact te maken die jij voor ogen hebt.

Waarom &Rosa?

Aangezien ik veel allround ervaring heb in marketing, brand partnerships, events, sales, project management, content, online- en offline campagnes en uiteraard merk strategie kan ik op veel vlakken met je meedenken. Daarnaast ben ik van mening dat je merk strategie het uitgangspunt is voor alle stappen die je zet als ondernemer in je business, omdat het veel houvast en sturing geeft. Én ik vind oprecht heel erg leuk om met je mee te denken en inspiratie en insights te delen. Bij &Rosa werken we echt samen met jou om een impact vol merk te worden. 

Ik ben in loondienst, past dit traject ook bij mij?

Je hoeft niet per se een eigen bedrijf te hebben voor dit traject. Als jij een marketeer bent in een organisatie en je kan wel wat extra support gebruiken, zeker wanneer je alleen bent, dan is dit traject ook passend voor jou. Of wanneer je je carrière meer richting wilt geven, dan past dit traject ook zeker bij je. De focus ligt dan meer op personal branding. Het zou kunnen dat de sessies en opzet er dan net iets anders uitzien, maar dat bepalen we samen in het intakegesprek. Daarnaast zie ik ook steeds vaker mensen in loondienst met een goed business idee, die dit verder willen uitwerken en de volgende stap willen zetten. Uiteraard kan ik je hierbij helpen en past dit traject zeker ook bij jou.

Wanneer kan ik een sessie inplannen?

Na het invullen van het intake formulier neem ik zsm contact met je op. Ik streef erna om binnen een week een intake gesprek met je in te plannen. Wanneer wij beide tijdens dit gesprek het idee hebben dat ik jou verder kan helpen, plannen we onze eerste kick-off strategie sessie samen in.

Wat zijn de kosten?

Een coaching traject duurt 3 tot 4 maanden, afhankelijk van het inplannen van de 8 sessies en is €2900 (excl btw). Het is mogelijk om in 4 termijnen te betalen.

Ik heb een andere vraag

Stuur me een mail met je vraag naar rosa@enrosa.nl en dan help ik je graag verder.

branding retreat
&Rosa merkstrateeg coaching

Wil jij jouw merk in 1 week laten groeien?

Op 25 september organiseer ik samen met experts uit het vak een branding retreat. Een week lang aan je merk werken, van strategie tot visuele identiteit en doorvertaling naar website en content! Dit alles vanuit het inspirerende, ontspannen en zonnige Valencia. Samen met een klein, select groepje ondernemers, ga jij een merk neerzetten dat past bij de visie van jouw organisatie.

You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.