Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

netwerken, events, coworking, groepen

Netwerk Sprint

In deze ultieme netwerk sessie ga je ervaren dat netwerken effectief én leuk kan zijn. Een ware ‘high energy pressure cooker’ met een relaxte twist waarmee je met fijne adviezen en concrete leads naar huis te gaat.

Wat de Netwerk Sprint je oplevert:

  • ✅ Naar huis met concrete tips, adviezen en inzichten
    Je gaat naar huis met concrete tips die jou verder helpen in je bedrijf.

 

  • Uitbreiding van de professionele en zakelijke netwerk
    Je leert op een snelle en inhoudelijke manier andere ondernemers kennen en hun business die je vervolgens kan toevoegen aan je netwerk en op speed-dial hebt. 

 

  • Andere manier van netwerken 
    Geen ongemakkelijke situaties meer waar je met je koffie onhandig naast een groep gaat staan of zoekend naar de juiste contacten. Bij de netwerk sprint word je volledig begeleid en wordt het een relaxte ervaring voor iedereen. 

Laat netwerken vóór je werken

In een Netwerk Sprint komt de community of groep op een ontspannen manier snel tot nieuwe contacten en inzichten om hun carrière of business te laten groeien. 

Het gaat in de Netwerk Sprint om geven in plaats van nemen. Iedereen geeft  elkaar advies en tips wat gelijk voor vertrouwde setting creëert. 

Ik host Netwerk Sprints in Spanje en ben facilitator bij Netwerk Sprints van de Strategy Sprint Company in Nederland

 
 

Meer over de methode

De Netwerk Sprint is ontwikkeld door Dorit Roest, strateeg, spreker & ondernemer. Dorit heeft haar ervaring als startup founder en community bouwer in oa. Silicon Valley gebundeld in deze Sprint methode. Ik werk graag met Dorit samen en vind het dan ook geweldig dat ik de Netwerk Sprint verder mag verspreiden.

Een Netwerk Sprint kenmerkt zich door:

  • Snelheid (60 minuten tot 1,5 u)

  • Efficiëntie (pressure cooker mode)

  • Creatief (post-its & brainstormen)

  • Gefaciliteerd door een expert (ik ben in mei gecertificeerd Strategy Sprint™️ Facilitator; Ik heb de afgelopen jaren veel strategie en brainstorm  sessies begeleid)

Wat krijg je bij een Netwerk Sprint?

De Netwerk Sprint kan vanaf 8 en tot 300 personen worden georganiseerd. 

  • Prep: Kennismaking, doornemen doel van de Netwerk Sprint
  • Netwerk Sprint sessie +/- 1,5 uur inclusief materialen: werkboek, clipboards, pennen, post-its en brainstorm vellen
  • Follow-up call
  • Add on optie: Meerdere facilitators. Bij grotere groepen kom ik met ervaren facilitators die de groep samen met mij begeleiden.

Vanaf €1000,- excl btw.

Locatie opties:

  • Vortex Valencia 
  • Wayco valencia 
  • Op locatie in Spanje (bedrijf/coworking/ event)
  • Op locatie in Nederland

De locatie stemmen we samen af. Locatie kosten zitten daarom nog niet in de begroting. 

Passend bij het vraagstuk plannen we een volle of halve brainstorm dag in. Deze kan online of offline plaatsvinden. Ik ben een aantal keer per jaar in Nederland en dan combineer ik de offline brainstorm sessies. Online sessies werken heel fijn en hebben als voordeel dat je alle output gelijk bij elkaar hebt vanuit de online brainstorm tool waarmee ik werk.

Wat zit er in een brainstorm boost:

  • Brainstorm halve / hele dag
  • Recap document 
  • 2x follow-up calls

Vanaf €650,- (excl btw)

Deze basis is ook uit te breiden met bijvoorbeeld meerdere brainstorm dagen op een mooie locatie in Valencia, waar we samen met jou en je team gericht gaan werken aan een business vraagstuk. Ik heb diverse locatie partners waar ik mee samenwerk en bekijk passend bij het team wat een goede match zou zijn. Ook kunnen we dan gelijk content voor jouw organisatie maken, met de fotografen, videografen en content makers uit mijn netwerk in Valencia.

Het ligt eraan of je opzoek bent naar een volledige rebranding of aanscherping en formulering van je huidige merk. De volgende essentiële onderdelen zitten altijd in een traject:

  • Kick off meeting om plannen en doelstellingen te bepalen
  • Full brainstormsessie met het team
  • Markt onderzoek (desk research)
  • Een strategie brandbook met positionering, brand essence, missie en visie statement, kernwaarden, merkverhaal, tone of voice, merk persona, tips en inspiratie voor visuele identiteit, actiegerichte next steps voor communicatie, services en producten

 

Vanaf €2250,- excl. btw

Deze basis is uit te breiden met:

Visuele identiteit, website copy, website design en webbouw, content strategie, sales pitch, content kalender en content creatie, (kwalitatief & kwantitatief) consumenten onderzoek, fotografie en beeld, email funnels, social plan en de creatie en ontwikkeling van online & offline campagnes.

​Ik werk altijd samen met een groot netwerk aan content creators, designers, illustrators en website developers en bekijk per project wat een goede match zou zijn.

Let's go!

Wil je een Netwerk Sprint boeken of wil je kijken of dit iets voor jullie organisatie of event is? Vul hieronder je gegevens in en ik neem zsm contact met je op.

Voor wie is dit?

Coworking plekken, (internationale) business evenenementen, carrière events, netwerk organisaties, (internationale) communities – Alle organisaties en bedrijven die groepen samen willen laten komen en hen effectief willen laten netwerken.

Hoelang duurt het event?

De sessie zelf ligt tussen de 60 minuten en 1,5 uur. Dit stemmen we samen af. Ik denk ook graag met je mee over de volledige invulling van een langer event, hoe je dit onderdeel zo goed mogelijk kan integreren en aan laten sluiten op de rest van het programma. 

Ik heb een andere vraag

Geen probleem, ik help je graag verder. Er zijn verschillende manieren mogelijk om contact met mij op te nemen. Vul het contact formulier hieronder in, plan een discovery call in of stuur mij een email: rosa@enrosa.nl

Kunnen wij jou ook inhuren als facilitator voor een ander vraagstuk?

Yes dat kan, ik host als strategisch facilitator diverse brainstorm sessies om jouw en je team vooruit te helpen. Bekijk vooral deze pagina voor meer informatie. Plan een ‘Discovery Call’ in om vrijblijvend kennis te maken en het vraagstuk te bespreken of mail me via rosa@enrosa.nl met de details van je aanvraag.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.