Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

1-op-1 mentorship

– Jouw CMO-on-demand –

Dit mentorship is speciaal voor gedreven ondernemers die samen met mij dedicated AAN hun business willen werken. Met mijn 12 jaar aan marketing en strategie ervaring kun je mij zien als jouw Chief Marketing Officer On Demand.

Kun jij hands-on support gebruiken bij het realiseren en zichtbaar maken van mooie ondernemersplannen? 

Zoek jij een toegewijde sparringspartner voor jouw business ideeën, die de juiste vragen stelt en zorgt voor meer focus, richting, zichtbaarheid én actie?

Meer focus, richting en helderheid

Je zou graag een volgende stap willen zetten in je business. Bijvoorbeeld een uitbreiding, nieuw business idee, meer omzet en meer klanten. Je hebt behoefte aan meer helderheid en richting, zodat jij weet hoe je daar gaat komen. Een duidelijk en concreet plan met heldere stip op de horizon.

Dedicated business support

Je hebt veel plannen en ambities, maar je hebt het gevoel alsof je in cirkels loopt. Het kan best alleen zijn als ondernemer en je kan jezelf behoorlijk in de weg zitten. Je wilt graag met iemand sparren, maar niet alleen maar gecoacht worden. Je wilt dat iemand proactief met je meedenkt en meekijkt zodat jij vooruit kan. 

Chief Marketing Officer on demand

Iedere business krijgt er mee te maken en het is essentieel voor de toekomst van je bedrijf: marketing. Het creëren, communiceren en leveren van waarde voor jouw klanten. Kortom ‘zichtbaar’ worden. Of je nou een MKB+ organisatie, start-up, zzp’er of solopreneur bent. Een CMO positie creëeren in je bedrijf is niet altijd haalbaar. vandaar een CMO on demand, die met je meekijkt en meedenkt. 

Even voorstellen

Ik ben Rosa en ik heb ruim 12 jaar marketing en strategie ervaring. Zo heb ik o.a. bij RTL, &C Media en in de reclame industrie gewerkt. Vanuit &Rosa heb ik ruim 5 jaar als merk strateeg diverse (her)positionering trajecten gedaan en ondernemers mogen helpen met hun business- en marketing plannen. In mijn werkwijze neem ik een dosis enthousiasme, creativiteit, strategische blik en hands-on mindset mee om jouw business vooruit te helpen. 

Wat kun je verwachten

Wat kun je verwachten

In dit mentorship gaan we samen gericht aan de slag met de zichtbaarheid van jou/ jouw bedrijf.

We definiëren wat voor groei jij wilt realiseren en welke stappen jij wilt gaan zetten om daar te komen. Vervolgens werken we gericht naar dit doel toe. Ik ben jouw 1-op-1 sparringspartner. Ik denk proactief met je mee, lees met je mee en ben beschikbaar voor jouw vragen.



Hoe werkt het?

We starten met een Strategie Sprint™️, waarin je binnen één dag jouw business plannen weer helder voor ogen hebt. Daaruit komt ook een roadmap voor het komende jaar met jouw top 10 prioriteiten.

Vervolgens komen we 1x per twee weken samen en werken we gericht aan de acties die jouw bedrijf laten groeien.

Denk aan:

  • Positionering helder
  • Aanbod scherp
  • Website geoptimaliseerd
  • Marketing en content plannen duidelijk
  • Gezonde cijfers
  • Doelen glashelder



Daarnaast ben ik beschikbaar voor vragen en kun je mij altijd mailen met iets wat je graag tegen me aan wilt houden. Ik houd jou accountable en check bij je in hoe het gaat.

Zullen we een kennismaking inplannen om te kijken of wij een match zijn samen?

Wat zit er in dit 1-op-1 mentorship?

    • 1 Strategie Sprint van een dag waarin je business roadmap en bijbehorende acties helder worden
    • 1x per 2 weken mentor (zoom) sprints á 1 uur check in waar je staat, bijschaven aan plannen en hands-on coaching
    • 24/7 support voor vragen via de mail Stuur me teksten, uitwerking van ideeën, bespreek samenwerkingen , etc. en ik kijk en denk met je mee;
    • Onbeperkt toegang tot mijn online cursus | jouw kernwaarden in 4 stappen (gelijk toegang!)

Wanneer: 
De sessies vinden 1x per twee weken plaats. Zodat je tussendoor ruimte hebt om aan de slag te gaan. Je kunt me tussendoor mailen met vragen of dingen tegen me aanhouden. Je kunt na aanschaf al gelijk met de online cursus starten.

€3500 ex btw voor 90 dagen mentorship.

Ik heb beperkte plek!

Waarom een CMO on demand?

Niet iedere business heeft een Chief Marketing Officer tot haar beschikking en dat is ook helemaal niet nodig. Wél is het fijn als iemand met ervaring met je mee kan kijken of je de juiste koers op vaart en proactief met je mee denkt welke stappen en acties er nodig zijn.

Of je nu net start of al langer ondernemer bent, je hoeft niet alleen de volgende stappen in je business te zetten.

Na ruim 12 jaar marketing en strategie ervaring help ik jou graag bij het creëren van meer helderheid, focus, richting én zichtbaarheid. Ik help jou/jouw team bij het zetten van de acties, van klein tot groot, die passen bij de gestelde ambities.

Ik ben een dedicated sparringspartner, die meekijkt, meeleest en meedenkt, zodat jij de volgende groeistap kan maken.  

Better and more meaningful marketing within 90 days

1. Getting things done

We werken 1-op-1 samen in de tweewekelijkse mentor sprints. We schaven bij aan plannen, bekijken teksten, campagnes en de opzet van websites, etc. Je zet met mij niet alleen je doelen op scherp, maar weet ook weer wat de richting is waar je heen gaat met je bedrijf en welke stappen je moet zetten om daar te komen. 

2. Werk AAN je bedrijf

Vaak schiet het erbij in om naast je dagelijkse werkzaamheden als ondernemer ook dedicated tijd in te plannen voor de toekomstplannen van je bedrijf. Je weet niet waar je moet beginnen om de plannen verder uit te werken. Samen met mij als jouw/ jullie dedicated CMO, gaan we gericht aan de slag. 

3. Stevig fundament

Er zijn tientallen boeken, business modellen en manieren opgeschreven om een succesvolle business te leiden. Echter uiteindelijk is het belangrijk dat jij een business creëert die past bij waar jij voor staat als ondernemer. Leid je business vanuit helder gedefinieerde waarden en een krachtige visie.

Plan discovery call

Je kan ook gelijk al een (gratis) kennismaking inplannen in mijn agenda hieronder. Dan kijken we of wij een match zijn samen. 

Let's do this!

Ben je er klaar voor om in 2024 gericht aan de slag te gaan met je bedrijf en zichtbaar te worden? Om helder te hebben waar je heen gaat én om samen met mij gericht actie te gaan ondernemen?

Wanneer je hieronder op ‘hier ben ik bij!’ klikt kun je mij mailen en plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken of wij een match zijn samen. 

Waarom &Rosa?

Naast ruim 12 jaar marketing en strategie ervaring bij o.a. RTL en &C Media heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen diverse MKB+ bedrijven en start-ups om de merkstrategie aan te scherpen en de vervolgstappen uit te werken. Ik heb ondernemers gecoacht, ben zelf gecoacht en heb diverse programma’s gevolgd hoe je je bedrijf kan laten groeien en beter zichtbaar wordt. Inmiddels weet ik dat een combinatie van strategie, mindset en actie de basis is voor succes. Je kan nog zo’n sterke business en marketing strategie hebben uitgedacht, zonder gerichte actie gebeurt er niks. En dus combineer ik in dit mentorship best of both worlds: werken aan een  heldere strategie voor je business én heel concreet maken wat ervoor nodig is om daar te komen. 

Ik ben in loondienst, past dit traject ook bij mij?

Ja! Je hoeft niet een eigen bedrijf te hebben voor dit mentorship. Als jij een marketeer, creatief of project manager in loondienst bent en jij kan wel wat extra hulp gebruiken dan past dit mentorship zeker ook bij jou. Laten we samen met jouw manager/director kijken hoe we dit kunnen vormgeven met elkaar. 

Wanneer kan ik een sessie inplannen?

De sessies plannen we samen in en vinden 1x per twee weken plaats. Nadat we samen een match zijn plannen we eerst een Strategie Sprint van 1 dag om helder te krijgen waar het bedrijf nu staat en welke richting je op wilt gaan. Ook al heb je dit al helder voor jezelf. Het is fijn om dit nog eens met een ondernemende marketeer overzichtelijk uiteen te zetten. Je krijgt in die sessie een concrete roadmap met top 10 prioriteiten mee wat de basis vormt voor de rest van het mentorship. 

Wat zijn de kosten?

Het mentorship van 90 dagen is een eenmalige investering van €3500 (excl btw). 

*Voor solo-ondernemers is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Ik heb een andere vraag

Stuur me een mail met je vraag naar rosa@enrosa.nl en dan help ik je graag verder.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.