Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

&Rosa groepstraject 2024

– Build a value driven business together –

Samen met een groep gedreven ondernemers ga je vanuit een heldere visie en strategie concreet aan de slag met jouw doelen voor 2024, aanbod, marketing, content, ondernemersmindset én een haalbaar actieplan.

Vanaf mei (t/m december) 2024 gaan we van start, ben jij erbij?

Zoek jij als gedreven ondernemer een stok achter de deur om jouw plannen naar het volgende level te tillen? Een warme groep toegewijde sparringspartners voor jouw business ideeën, die kritische vragen stellen en zorgen voor meer focus, richting, helderheid en verbinding?

Meer focus, richting en helderheid

Je zou graag een volgende stap willen zetten in je business. Bijvoorbeeld een uitbreiding, nieuw business idee, meer omzet, meer klanten of nieuwe service. Je hebt behoefte aan meer helderheid, richting en support, zodat jij weet hoe je daar gaat komen. Een groep

Business support én doelgerichte actie

Je hebt veel plannen en ambities, maar je hebt soms het gevoel  alsof je in cirkels loopt. Je wéét dat er meer uit te halen valt, maar je kan jezelf behoorlijk in de weg zitten. Je wilt graag je plannen toetsen met anderen en echt een stok achter de deur om actie te zetten. 

 

Business creëren vanuit jouw waarden

Er zijn tientallen boeken, business modellen en manieren opgeschreven om een succesvolle business te leiden. Echter uiteindelijk is het belangrijk dat jij een business creëert die past bij de waarden waar jij voor staat. Leid je business vanuit helder gedefinieerde waarden en een krachtige visie.

Even voorstellen

Ik ben Rosa, woon het grootste gedeelte van het jaar in Valencia en heb ervaring opgedaan als marketeer en strateeg in de event-, reclame- en mediabranche (o.a. FEL, RTL en &C). Ik heb een gecertificeerde coaching opleiding gevolgd bij The Upstarter Amsterdam en ben altijd nieuwsgierig naar de verhalen en ideeën van anderen. Ik vind het heel leuk om samen met anderen de plannen naar een hoger level te brengen.   

Wat kun je verwachten

To the point, vanuit concreet geformuleerde doelen en een heldere strategie aan de slag met jouw businessplannen, samen met een groep ambitieuze en gedreven ondernemers. 

Vanuit een heldere strategie gaan we aan de slag met de doelen voor jouw business en hoe deze zich concreet doorvertalen naar acties per kwartaal.

Samen gaan we vanaf mei t/m december 2024 aan de slag.

De onderstaande onderwerpen zullen in interactieve, maandelijkse sessies voorbijkomen:

 • Scherpe doelen stellen
  Welke (financiele) doelen wil je dit jaar nog behalen? En voor dit kwartaal? Wat zijn jouw doelen voor op de langere termijn?
 • Heldere merk en business strategie 
  Hoe ziet het businessplan eruit? Wat is concreet jouw boodschap en voor wie? Vanuit welke waarden onderneem je? 
 • Je aanbod
  Hoe vertaalt jouw strategie zich door naar jouw aanbod? En hoe ga jij je aanbod verkopen?
 • Marketing en content plan
  We gaan aan de slag met een marketingplan en het creëren van content die past bij jouw business. Content die jouw business meer een eigen gezicht geeft. Het blijft niet alleen bij leuke ideeën, je wordt uitgedaagd om ook echt consequent content te creëren.
 • Ondernemers mindset in lijn met wat je wilt bereiken.
  Wat houd je tegen om je doelen te bereiken? Waar loop je op vast?
 • Concreet actieplan
  Hoe ziet jouw kwartaal eruit? en jouw gehele jaar?
  Wat worden jouw prioriteiten?  Waar ga je ‘nee’ zeggen? Wat wordt jouw focus?

Kortom we gaan aan de slag met: strategie, marketing, (ondernemers)mindset en doelgerichte actie.

Zodat je niet alleen weet waar je voor staat en voor wie jij welke waarde levert, maar daadwerkelijk ook actie onderneemt. 

Het traject start op 1 mei voor gedreven ondernemers die hun business verder willen brengen. Meld je nu vrijblijvend aan voor de wachtlijst en krijg als eerste de mogelijkheid om in te stappen voor de eenmalige pilot prijs.

Wat zit er in dit traject?

  • 1x kick-off vragenlijst
  • 6x online live sessies van 1 tot 1,5 uur:
   • Doelen sprint
   • Strategie sprint
   • Mindset sessie
   • Marketing & content
   • Aanbod sprint
   • Actieplan 2024
  • 3x Q&A sessies
  • Korte tussentijdse evaluatie vragenlijst (bijstuur moment)
  • Vraagbaak hotline: stel al je ondernemersvragen in de speciale app en inspireer elkaar 
  • Financieel template om inzicht te krijgen in de cijfers
  • 1 jaar toegang tot mijn online cursus | jouw kernwaarden in 4 stappen

Wanneer: 
De sessies vinden +/- 1x per maand plaats. Van mei t/m december 2024.

Ik heb beperkte plek. Zet jezelf voor 1 maart vrijblijvend op de wachtlijst als je hierbij wilt zijn. Dan krijg je als eerste de update wanneer de deuren open gaan én de eenmalige pilot prijs. 

Waarom dit traject

Waarom dit traject?

Of je nu net start of al langer ondernemer bent, je hoeft niet alleen de volgende stappen in je business te zetten. Samen creëren we helderheid, focus en een business die bij jou past. Zie mij en de groep als jouw sparringspartners, die met je meekijken vanuit strategie, mindset en actie.  

Daarnaast haak ik verschillende experts aan o.a. op het gebied van finance en project management.

Omdat ik dit traject in deze vorm voor het eerst lanceer in 2024, kun je voor deze eerste editie instappen voor een eenmalig pilot bedrag. Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst voor 1 maart 2024 en krijg als eerste de updates te horen, zodat je sowieso kan instappen voor een laag pilot bedrag.

“Strive not to be a succes, but rather be of value"

1. Getting things done

We werken samen in de sprints naar een doel waar jij naar toe wilt werken als ondernemer. Je zet niet alleen je doelen op scherp, maar weet ook weer wat de richting is waar je heen gaat met je bedrijf en welke stappen je moet zetten om daar te komen. Ik ben je sparringspartner en accountability partner, dus we gaan zeker concreet actie ondernemen. 

2. Werk AAN je bedrijf

Vaak schiet het erbij in om naast je dagelijkse werkzaamheden als ondernemer ook dedicated tijd in te plannen voor de toekomstplannen en de richting van je bedrijf. Samen met mij en andere gedreven ondernemers, werk je aan de vervolgstappen van jouw business in 2024.

3. Voeg waarde toe

Na dit traject weet jij wat je waarden zijn en hoe ze tot uiting komen in jouw bedrijf. Zo creëer je niet alleen een business die een duidelijke waarde levert voor haar klanten, maar ook een business die vanuit authentieke waarden wordt geleid. 

Plan discovery call

Nog niet zeker of dit traject voor jou is en heb je nog wat vragen? Plan hieronder een gratis digitale discovery call in. Deze zullen vanaf het nieuwe jaar weer in te plannen zijn.

Let's do this!

Ben je er klaar voor om in 2024 gericht aan de slag te gaan met de toekomst van jouw business? Om geinspireerd te worden door een enthousiaste groep ondernemers. 

Om helder te krijgen waar je heen gaat met je business en wat je te doen staat om daar te komen?

Meld je dan aan vóór 1 maart op de wachtlijst!

Waarom &Rosa?

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven om de strategie aan te scherpen en de vervolgstappen uit te werken. Ik heb ondernemers gecoacht, ben zelf gecoacht en heb diverse programma’s gevolgd hoe je je bedrijf kan laten groeien. Inmiddels weet ik dat een combinatie van strategie, mindset en actie de basis is voor succes. Je kan nog zo’n sterke strategie hebben uitgewerkt, zonder gerichte actie gebeurt er niks. En dus combineer ik in dit traject best of both worlds: werken aan een krachtige en heldere strategie voor je business én heel concreet maken wat ervoor nodig is om daar te komen. Samen werken we aan een waarden gedreven business. 

Ik ben in loondienst, past dit traject ook bij mij?

Je hoeft niet per se al een eigen bedrijf te hebben voor dit traject. Als jij iemand in loondienst bent met een goed business idee en je wilt dit verder uitwerken om de volgende stap te kunnen zetten dan past dit traject ook bij jou. 

Wanneer gaan we van start?

Het programma start per 1 mei. Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst voor 1 maart en krijg als eerste alle informatie binnen wanneer de deuren open gaan. Je kan dan ook het traject kopen voor een eenmalig laag pilot bedrag. 

Wat zijn de kosten?

Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst voor 1 maart en krijg als eerste alle informatie binnen wanneer de deuren open gaan. Je kan dan ook het traject kopen voor een eenmalig laag pilot bedrag. 

Ik heb een andere vraag

Stuur me een mail met je vraag naar rosa@enrosa.nl en dan help ik je graag verder.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.