Schrijf je in voor de maandelijkse inspiratie mail: The Entrepreneurial Playbook

1-op-1 coaching traject

– Build a value driven business –

Het 1-op-1 coaching traject is speciaal voor gedreven ondernemers die samen met mij dedicated AAN hun business en positionering willen werken.

In een 6-tal sprints gaan we concreet aan de slag met jouw doelen, strategie, aanbod, financien, marketing ondernemersmindset én actieplan.

Making people grow Rosa Hoynck van Papendrecht

Zoek jij als gedreven ondernemer een toegewijde sparringspartner voor jouw business ideeën, die kritische vragen stelt en zorgt voor meer focus, richting, helderheid en verbinding?

Wil jij:

Meer focus, richting en helderheid

Je zou graag een volgende stap willen zetten in je business. Bijvoorbeeld een uitbreiding, nieuw business idee, meer omzet, meer klanten of nieuwe service. Je hebt behoefte aan meer helderheid, richting en support, zodat jij weet hoe je daar gaat komen. 

Werken aan je ondernemers mindset

Je hebt veel plannen en ambities, maar je hebt het gevoel alsof iets je tegenhoudt en alsof je in cirkels loopt. Het kan best alleen zijn als ondernemer en je kan jezelf behoorlijk in de weg zitten. Je wilt graag je plannen toetsen en met iemand overleggen of je op de juiste weg zit. 

 

Business creëren vanuit jouw waarden

Er zijn tientallen boeken, business modellen en manieren opgeschreven om een succesvolle business te leiden. Echter uiteindelijk is het belangrijk dat jij een business creëert die past bij de waarden waar jij voor staat. Leid je business vanuit helder gedefinieerde waarden en een krachtige visie.

Even voorstellen

Ik ben Rosa, woon het grootste gedeelte van het jaar in Valencia en heb ervaring opgedaan als marketeer en strateeg in de event-, reclame- en mediabranche (o.a. FEL, RTL en &C). Ik heb een gecertificeerde coaching opleiding gevolgd bij The Upstarter Amsterdam en ben altijd nieuwsgierig naar de verhalen en ideeën van anderen. Ik vind het heel leuk om samen met anderen de plannen naar een hoger level te brengen.   

Wat kun je verwachten

Wat kun je verwachten

To the point, vanuit concreet geformuleerde doelen en een heldere strategie gaan we aan de slag met jouw businessplannen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je business plannen in 2024 tot uiting gaat brengen. 

Waar gaan we mee aan de slag?  In een half jaar traject krijg je:

 • Je doelen scherp 
  Welke (financiele) doelen wil je dit jaar nog behalen? Wat zijn jouw doelen voor op de langere termijn?
 • Je strategie helder
  Hoe ziet het businessplan eruit? Wat is concreet jouw boodschap en voor wie? Vanuit welke waarden onderneem je? 
 • Je aanbod op orde
  Hoe vertaalt jouw strategie zich door naar jouw aanbod? En hoe ga jij je aanbod verkopen?
 • Marketing en content plannen duidelijk
  Geen losse flodders meer, maar gerichte ideeen op het gebied van marketing, sales en content die passen bij jouw type business. 
 • Financien op orde
  Weet wat je cijfers zijn, zodat we gericht aan de slag kunnen met welke uitgaven / investeringen nu slim zijn om te doen en hoe je je inkomsten kan verhogen. 
 • Mindset in lijn met wat je wilt bereiken.
  Wat houd je tegen om je doelen te bereiken? Waar loop je op vast?
 • En een concreet actieplan: hoe ziet jouw 2024 eruit? Hoe ziet jouw kwartaal planning eruit? Wat wordt jouw focus?

Kortom we gaan aan de slag met: strategie, (ondernemers)mindset en doelgerichte actie.

Zodat je niet alleen weet waar je voor staat en voor wie jij welke waarde levert, maar daadwerkelijk ook actie onderneemt. 

Samen met mij krijg jij jouw positionering helder en ga jij de volgende stappen zetten binnen je bedrijf. 

De 1-op-1 sessies starten vanaf maart/april 2024. Echter kun je na de aanschaf van het traject gelijk al starten met de online cursus waarin je je kernwaarden en merk archetype al scherp krijgt. 

Wat zit er in dit traject?

  • 1x kick-off vragenlijst
  • 5x sprint sessies van 1 tot 1,5 uur:
   • Doelen sprint
   • Strategie sprint
   • Mindset sessie
   • Aanbod sprint
   • Finance sessie
   • Actieplan 2024
  • Korte tussentijdse evaluatie vragenlijst (bijstuur moment)
  • 1-op-1 vraagbaak hotline: stel al je ondernemersvragen in de speciale app
  • 1 jaar toegang tot mijn online cursus | jouw kernwaarden in 4 stappen (gelijk toegang!)

Wanneer: 
De sessies vinden 1x per maand plaats. We starten met de 1-op-1 sessies in maart/april. Echter kun je na aanschaf al gelijk met de online cursus starten.

Dit traject bied ik t/m 1 maart aan voor €2500,- (excl btw). 

Ik heb beperkte plek!

Waarom dit traject

Waarom dit traject?

Of je nu net start of al langer ondernemer bent, je hoeft niet alleen de volgende stappen in je business te zetten. Samen creëren we helderheid, focus en een business die bij jou past. Zie mij als je dedicated sparringspartner, die met je meekijkt vanuit strategie, marketing, mindset en actie.  

 

“Strive not to be a succes, but rather be of value"

1. Getting things done

We werken 1-op-1 samen in de sprints naar een doel waar jij naar toe wilt werken als ondernemer. Je zet niet alleen je doelen op scherp, maar weet ook weer wat de richting is waar je heen gaat met je bedrijf en welke stappen je moet zetten om daar te komen. Ik ben je sparringspartner en accountability partner, dus we gaan zeker concreet actie ondernemen. 

2. Werk AAN je bedrijf

Vaak schiet het erbij in om naast je dagelijkse werkzaamheden als ondernemer ook dedicated tijd in te plannen voor de toekomstplannen en de richting van je bedrijf. Samen met mij als dedicated business partner, gaan we to-the-point aan je business  werken vanuit een helder geformuleerde visie.

3. Weet je waarde

Na dit traject weet jij wat je waarden zijn en hoe ze tot uiting komen in jouw bedrijf. Zo creëer je niet alleen een business die een duidelijke waarde levert voor haar klanten, maar ook een business die vanuit authentieke waarden wordt geleid. 

Plan discovery call

Nog niet zeker of dit traject voor jou is en heb je nog wat vragen? Plan hieronder een gratis digitale discovery call in. Deze zullen vanaf het nieuwe jaar weer in te plannen zijn.

Let's do this!

Ben je er klaar voor om in 2024 gericht aan de slag te gaan met de positionering en richting van jouw bedrijf? Om helder te hebben waar je heen gaat en wat je te doen staat? Én om samen met mij gericht actie te gaan zetten?

Meld je dan aan voor het 1-op-1 traject vóór 1 april!

€2500,- excl btw

Waarom &Rosa?

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven om de strategie aan te scherpen en de vervolgstappen uit te werken. Ik heb ondernemers gecoacht, ben zelf gecoacht en heb diverse programma’s gevolgd hoe je je bedrijf kan laten groeien. Inmiddels weet ik dat een combinatie van strategie, mindset en actie de basis is voor succes. Je kan nog zo’n sterke strategie hebben uitgewerkt, zonder gerichte actie gebeurt er niks. En dus combineer ik in dit traject best of both worlds: werken aan een krachtige en heldere strategie voor je business én heel concreet maken wat ervoor nodig is om daar te komen. Samen werken we aan een waarde gedreven business. 

Ik ben in loondienst, past dit traject ook bij mij?

Je hoeft niet per se al een eigen bedrijf te hebben voor dit traject. Als jij iemand in loondienst bent met een goed business idee en je wilt dit verder uitwerken om de volgende stap te kunnen zetten dan past dit traject ook bij jou. 

Wanneer kan ik een sessie inplannen?

Na de betaling ontvang je eerst een mail met toegang tot de online cursus over kernwaarden. Je zult eind januari van mij een persoonlijke mail ontvangen om de eerste kick-off datum alvast samen in te plannen in april. Vervolgens ontvang je een kick-off vragen lijst die jou al lekker voorbereid op het traject en jou gelijk aan het begin van het jaar op scherp zet.

Wat zijn de kosten?

Het 1-op-1 traject is t/m 1 maart €2500 (excl btw). Het is mogelijk om in 4 termijnen te betalen. 

Ik heb een andere vraag

Stuur me een mail met je vraag naar rosa@enrosa.nl en dan help ik je graag verder.

The Entrepreneurial playbook

The Entrepreneurial Playbook

Maandelijkse (gratis) inspiratie mail voor ondernemende types over (personal) branding, mindset en creativiteit en finance.

 
 
You
&Rosa merkstrateeg coaching

Zullen we even persoonlijk kennismaken?

Ik denk graag met je mee hoe jij jouw organisatie- en businessplannen verder kan brengen. Tijdens een vrijblijvende digitale koffie date maken we kennis, kletsen we over jouw business en geef ik tips.